Festivalul EzotericFest Timisoara
Conferentiari EzotericFest

 
DOWNLOAD OFERTA SI FORMULARE INSCRIERE

CONTACT:
geealife @ yahoo.com TEL: 0722 371 196

Home
Inscriere
PROGRAM
ARHIVA
Galerie-Foto
Parteneri
Localizare
Video
Promovare
BEAUTY LIFE EXPO

Asociatia Geea Life


Ezoteric Fest


Qigong – Taijiquan

Fundatia Romana

Grup de Dialog
ALTERNATIVE
si Stiinte Spirituale

Click to join alternative_spirituale
Click to join alternative_spirituale

Grup de Dialog
BON CAMINO
Pelerinajul
la Santiago
de Compostela
Spania

Click to join bon_camino
Click to join bon_camino

Grup de Dialog
SCOALA de
ASTROLOGIE

Click to join scoala_astrologie
Click to join scoala_astrologie

Grup de Dialog
EZOTERICFEST

Click to join ezotericfest
Click to join ezotericfest

Grup de Dialog
EXPOZODIAC

Click to join expozodiac
Click to join expozodiac

 


INSCRIERI Conferinte, Workshop, Demonstratii, Concerte...
Ezotericfest 9- 12 Mai 2019
(alfabetic) *** Lista nu este definitiva, mai pot apare modificari…

Ada Bianca Anastasiu Cluj – Info Spiritual și Tantra Movement România
Prezentare: Sunt psiholog, formator și terapeut holistic, pe calea spirituală de peste 20 de ani, prin toate activitățile pe care le desfășor urmăresc să ajut cât mai mulți oameni să-și ridice nivelul de conștiență, să-și vindece rănile și credințele disfuncționale, pentru a trăi viața pe care și-o doresc, în armonie și bucurie
.
CONTACT:
tel: 0747 751 035 faxemail: web: www.info-spiritual.ro, www.tantramovement.ro, www.adabianca.ro adresăorganizație: Info Spiritual și Tantra Movement România
Conferințe 2019:
Cum să-ți creezi conștient realitatea
Workshop 2019: Introducere în Tantra
Scurtă Descriere: Voi prezenta pe scurt principiile și câteva învățături Tantrice, apoi vom face exerciții, pentru a trăi ca experiență diferite aspecte ale noastre, prin interacțiunea cu ceilalți participanți.

Adrian Rădulescu, Editura Ganesha
CONTACT:
tel: 0722 264 594 email: web: http://edituraganesha.ro Reprezentată de: Adrian Radulescu 0771 775 507
Prezentare Carte: Prezentarea cărților lui Chico Xavier - cel mai celebru medium al Braziliei - în cadrul editurii Ganesha
Scurtă Descriere: Chico Xavier sau Francisco Cândido Xavier, născut Francisco de Paula Cândido (2 aprilie 1910 - 30 iunie 2002), a fost un filantrop și un popular medium în spiritism. Într-o perioadă de 60 de ani a scris peste 490 de cărți și câteva mii de scrisori care pretind că folosesc un proces numit "psihografie".
*** Cărțile scrise de Chico au acoperit o gamă largă de subiecte de la religie, filosofie, romane istorice și literatură portugheză, poezie și știință. Cărțile sale au vândut aproximativ 50 de milioane de exemplare, iar venitul generat de el a fost canalizat în totalitate în munca de caritate.

Videoproecție: Proiecția filmului documentar despre viața lui Chico Xavier și anumite preziceri realizate acum 50 de ani legate de anul 2019
Scurtă Descriere: El a menționat adesea că nu poate contacta o persoană decedată decât dacă spiritul era dispus să fie contactat. Aparițiile sale la emisiuni de televiziune la sfârșitul anilor 1960 și începutul anilor 1970 au ajutat la stabilirea doctrinei spiritismului ca fiind una dintre principalele filozofii care se făceau în Brazilia, cu peste 5 milioane de adepți. Popularitatea lui Xavier a rămas neschimbată în Brazilia pe tot parcursul vieții sale. În ciuda problemelor sale de sănătate, a continuat să lucreze până la moarte sa, la 30 iunie 2002, la Uberaba. În 2010, în Brazilia a fost lansată o biografie de film intitulată Chico Xavier. Regizat de Daniel Filho, filmul a dramatizat viața lui Xavier.

Adriana Sorina Stefanescu – terapeut transpersonal și coach-fosfeno-pedagog
Prezentare: Adriana Sorina Stefanescu a emigrat în Spania acum 20 de ani, s-a format ca specialist în măsurarea bio-energie cu Estacion Aura Video (Kirlian), este terapeut transpersonal și coach-fosfeno-pedagog.
În prezent predă cursuri de Lumină Naturala cu Fosfene - Dr. Lefebure Mehoods in Spania si in Romania.  
CONTACT: tel: 0034609119646 email:  web: www.fosfenismul.com
Conferințe 2019: Activarea glandei pineale cu Fosfene 
Scurtă Descriere: Fosfenismul este o metodă de lucru individuală și de dezvoltare personală excepțională, care aduce vieții noastre cotidiene echilibru emoțional și foarte bune rezultate în cazurile de anxietate, depresie și insomnie.
Fosfenele îi ajută pe copiii noștri să învețe și să memoreze mai ușor și în același timp să-și crească performanțele în studiu și pe noi ne ajută să reducem stresul cotidian și să ne mărim creativitatea.
Cu ajutorul fosfenelor veți învăța cum puteți să transformați energia luminii în energie mentală, în putere și conștientizare subtilă și cognitivă. 

Alexandru Matei București – profesor de meditație, a urmat cursurile Universității Brahma Kumaris din Paris, practică meditația de peste 20 de ani, responsabil al centrului de meditație din Bucuresti
CONTACT:
tel: 021 667 65 36, 0721 675 430 email: web: www.brahmakumaris.ro  adresă: Strada Polonă, nr. 21,  et.2, ap. 15, sect. 2, Bucuresti organizație: Centrul de meditatie Brahma Kumaris din Bucuresti
Conferințe 2019: Cine sunt și al cui sunt?
Scurtă Descriere: Deși în viață căutăm liniștea și pacea, cădem adesea în capcana agitației și neliniștii, sub influența propriei noastre minți, ea fiind responsabilă de toată suferința, necazul și supărarea ce ne domină. Pentru a cunoaște și stăpâni acest cal sălbatic, ca prim pas, este foarte importantă cunoașterea de sine: „Cine sunt eu?” Meditația este de fapt descoperirea lumii noastre interioare, pe parcursul căreia, cu ajutorul concentrării, ne vom cunoaște gândurile, ne vom înțelege sentimentele și modul nostru de a ne raporta la lucruri și situații, precum și motivațiile și intențiile noastre.
În această lume există multe credințe despre Dumnezeu. Din această cauză, fiecare înțelege pe Dumnezeu în felul lui propriu și adesea cu propria lui imaginație. Este totuși necesar să-L înțelegem pe Dumnezeu așa cum este El, cea ceea ce este El și modul în care El se manifestă. Putem experimenta prezența lui Dumnezeu prin cunoașterea divină și prin meditație.  Vă vom face cunoștință cu El, cu forma și numele Lui, cu virtuțile și rolurile Sale, cu locul unde locuiește precum și mijlocul prin care putem să intrăm în legătură cu El.

Alina Bădic – Astrolog, prezentatoarea emisiunii ”360 de grade”, de la B1 TV --- Dincolo de pasiunea pentru meseria de jurnalist, Alina se numără printre oamenii care trăiesc viața cu sufletul.
CONTACT: https://www.b1.ro/search/alina-badic.html --- https://www.facebook.com/pg/AlinaBadic360/about/ Tel: 0720 574 574 Email
Conferințe 2019: Astrologie 360 de grade
Scurtă Descriere: Astrologia ne ajută în multe situații, dar trebuie să-i respectăm forța și să nu ne jucăm cu mesajele ei. De asemenea, trebuie să fim conștienți de faptul că, odată primit un mesaj, o învățătură, suntem mult mai aspru judecați dacă nu ne vom corecta, decât atunci când nu înțelegeam unde greșim.
--- Cu alte cuvinte, dacă ne înțelegem anumite defecte prin intermediul astrologiei și tot nu facem nimic pentru a ne corecta sau măcar pentru a lucra în zona respectivă, lecția va fi și mai dură.
*** 360 de grade, este un număr format din trei cicluri ale cifrei 12, octava superioară a numărului 3, și arată înțelepciunea. Este vechiul număr al încheierii unui ciclu; deoarece arată sfârșitul copilăriei și prima fază a maturității. „360” este școala, numărul care te obligă să accesezi cunoașterea și să devii mai puternic. Suma cifrei 360 este numărul 9.
*** Fiind cel mai mare dintre numerele cu o singură cifră, deține o poziție superioară; el reprezintă umanitarismul, inspirația care aduce după sine cunoașterea lucrurilor în esența lor, dar și schimbarea care urmează în mod obligatoriu. Este un număr foarte puternic, considerat sacru de către antici.

Alice (Alina Cornelia Mihail) - Self development coach, Instructor WOW Academy, Co-fondator World of Wisdom & Spiritual Adventure
CONTACT:
tel: 0726 460 166 email:  web: www.universeofalice.com
Conferințe 2019: Arta relaționării în cuplu - tainele unei relații împlinite
Workshop 2019: Arta relaționării în cuplu - tainele unei relații împlinite

Anda Manta Bucuresti - Energoterapeut / Master Usui Reiki /Violet Flame/Melchisedek Priestess/Angel Therapy/Karuna Reiki/Q-RAK Cultivation/Past life regressions
CONTACT:
tel: 0799 179 555  email: web:
Conferințe 2019: Rugăciune de curățare a programelor nebenefice sufletului nostru
Conferințe 2019: Arhanghelii și rolul lor în viața noastră

Antal Dalma Delia Brașov – Psihoterapeut clinician specialist, psihoterapeut, psihodramatician, alte cursuri și inițieri ezoterice, cu experienta și în zona constelațiilor  de famile/sistemice. În prezent am în spate aproape zece ani de constelații familiale și lucrul cu ingerii ( consider metoda aceasta ca fiind una din cele mai eficiente metode terapeutice).
CONTACT: tel: 0742 888 080 email:  web adresăorganizație: Brașov /Timisoara
Conferințe 2019:
Atelier demonstrativ de constelații cu energii ajutătoare
Scurtă Descriere: Constelațiile familiale, constelațiile sistemice au devenit foarte cunoscute și la noi în tara în ultimii ani. 
Metoda lui Bert Hellinger este recunoscuta tot mai mult ca fiind o metoda extrem de eficienta ca un mod de deblocare pe diverse domenii personale, familiale sau organizatorice, fiind o metoda prin care se pot vedea și modifica aspecte din planul de dincolo ce este direct vizibil. 
Lucrând cu aceasta metoda de aproape un deceniu, atât teme personale cât și pentru alții am ajuns sa fiu inspirata sa abordez o forma de constelații prin care sunt prezente energii ajutătoare, ființe de lumina. 
Te invit la un mic atelier unde sa experimentam impreună acest mod de a lucra. 
P. S. Atelierul va fi restrâns și va fi nevoie sa ramai de la început pana la final.

Aurelian Curin – medic, maestru Reiki linia traditionala Takata, numerolog, autor al lucrarii "Numerologia Sufletului"
Prezentare: Doctorul Aurelian Curin este absolvent al Facultatii de Medicina si Farmacie din Timisoara, promotia 1997, sectia Medicina Generala. Dupa anul de stagiatura efectuat in cadrul Spitalului Municipal Arad a urmat specialitatea de Medicina de Laborator finalizata in 2003 iari ulterior masteratul in Managementul Sanitar in 2006.
CONTACT: tel: 0731 282 624 email:   web: http://reiju.org/reiju/
Conferințe 2019: Rugăciunea tainică a liniștii
Conferințe 2019: Numerologa sufletului și cele cinci întrebări fundamentale ale vieții
Lansare Carte 2019: „Tainica rugăciune a liniștii„ Sâmbătă ora 14.00 la etaj

Astrid Zahlik – "Spirit călător"
Prezentare: Dupa cateva cariere internationale de producator TV, mediadesigner si manager de proiect, Astrid a hotarat sa isi urmeze menirea si sa impartaseasca din intelepciunea dobandita de-a lungul ultimelor doua decenii.
O calatorie initiatica in Peru, in care a accesat cunoasterea sacra a Spiritului acelor locuri, a determinat-o sa ofere ghidare in calatorii spirituale celor care au curajul sa se transforme. Ea preda tehnici de calatorie samanica si meditatii initiatice de interconectare cu Intregul.
CONTACT:
tel: 0742 422 320 emailweb: Facebook: Shamanul din Noi - by Astrid Zahlik
Conferințe 2019: Călătorie Șamanică
Scurtă Descriere: Călătoriile șamanice sunt meditatii pe ritmul tobei care ne ajută sa patrundem in lumile interioare pentru a elibera stresul emoțional și energia negativă acumulată de-a lungul timpului.
Ele ne deschid accesul catre modalitatile naturale de a comunica cu Sinele nostru Superior și de a descifra limbajul intuiției.
Experimentam interconexiunea noastra cu Intregul prin cele trei principii  incașe Ayni, Minka si Munay: Reciprocitatea, Contribuția și Iubirea. Ele reprezinta fundatia unei vieti armonioase. Este asadar important sa invatam sa dam inapoi Universului si lumii care ne inconjoara: respect, apreciere si intelegere. Aducandu-ne contributia proprie ca sa cream o lume frumoasa, vom primi tot mai mult inapoi!

Cezar Culda - Președinte Fundația Română de Qigong
Prezentare: Cursuri de Qigong, Taiji, Feng Shui, Masaj, Reflexoterapie – CD-uri Exersari Qigong, DVD-uri Taijiquan Cursuri Video. Autorul cartilor: LUMEA MINUNATA A QIGONG-ULUI si MEDICINA TRADITIONALA CHINEZA SI QIGONG-UL TERAPEUTIC.
CONTACT: tel: 0722 935 040 mail: web: www.qigong.ro
Conferințe 2019: Meditația și sufletul activ

Clubul Sportiv Taiji- Qigong Timișoara – Cursuri, Stagii, Tabere, Exersari de Qigong, Taijiquan, Mobilitate si forme de baza, Masaj terapeutic, Materiale specifice
CONTACT:
tel 0722 371 196 email: web: www.qigong.ro --- https://www.facebook.com/groups/Taiji.Qigon.Timisoara Reprezentat de: Marcel Doros 0722 371 196 si Ramona Venturini 0722 679 425
Prezentare (stand- activitate): Exersări săptămânale de Qigong și Taijiquan (Tai Chi) pentru începători și avansați, forme de baza din Wushu - specifice artelor marțiale interne și culturii tradiționale chinezești. Forme meditative statice sau dinamice din qigong-ului terapeutic, meditație în mișcare - gimnastică terapeutică energetică chinezească prin formele de 24, 85 din Taijiquan stilul Yang. Organizarea cursurilor și exersărilor intensive susținute de Maestrul Cezar Culda în Timișoara. Participarea la stagiile și taberele anuale în cadrul Fundației Române de Qigong. Promovarea practicilor terapeutice energetice utile în exersarea individuală prin diverse texte clasice, cărți sau materiale audio și video. PRACTICA DUCE LA PERFECȚIUNE.

Constantin Dornean Câmpulung Moldovenesc - Consultații Astrologie – astrolog, lector ANATECOR
CONTACT: tel/fax: 0230 314890, 0722 522789 mail:
Conferințe 2019: Regăsirea și Autovindecarea feminității interioare

Cristian Andrei Tătaru Cluj – – doctorand studii europene -  filosofie UBB Cluj, O.L.P - Ordinul Lebedei Purpurii, interesat de mitologie, metafizica, meditatie, metareligie - gnostic, rozacruce, buddhist, kabalist, filozof, psiholog
Prezentare Organizație: Ordinul Dragonul Azuriu, Lebăda Purpurie si Phoenixul Auriu - Animale sacre simboluri ale Vărsătorului Lebăda cuprinde aerul și apa, Dragonul, focul și pământul, dar ambele cuprind eterul, iubirea și libertatea, răzvrătirea și fidelitatea, iar Phoenixul, toate cele 7 elemente, Sunt esența Vărsătorului, lebădă-maximă iubire, dragon-maximă independență, phoenix-maximă moarte, simboluri universale între  Maximă Înțelepciune și Maximă Rebeliune.
În tradiția hindusă lebăda este vehicolul zeilor și forma preferată de transmutație. Universul apare din oul de lebădă, sufletele oamenilor sunt lebede, marii yoghini sunt paramahamsa – lebăde supreme. Arhetipul Lebedei nu apare singur, este parte a unei triade, împreună cu al Dragonului și al Phoenixului, o alegorie a Trei Trepte, Trei Temple, Trei Forțe. Poate că primul ordin al lebedei este cel dacic, 8000 de ani, apoi cel sumerian, 6000, indian, 5000. În Egipt este menționat un ordin al lebedei acum 4000 de ani, iar in Tbet, acum 3000.  Grecia și Roma au continuat acest curent spiritual, prezența lui este atestată în mitologia nordică, iar în creștinism ia forma legendelor Graalului și a ordinului Templier.  Există o echivalență între Ordinul cavalerilor Dragonului, ai Graalului, ai Templului și ai Lebedei.
CONTACT:
tel: 0748 108 107, 0264 590885, 0743 920882 email:  web: https://filanaliza.com adresă: Cluj Napoca str. Dr. Victor Babes nr.10
Conferințe 2019:  Denunțare, demascare, dezvăluire și dezvrăjire în istorie, matematică și psihanaliză: "Discursul Autorității", "Discursul Universității", "Discursul Științei", ”Discursul Psihanalizei”
Conferințe 2019: "Civilizația este deșeul, realitatea este discursul (cele 4 discursuri: al autorității, al universității, al științei și al psihanalizei), adică ceea ce determină condițiile vorbirii" spunea Jacques Lacan
Conferințe 2019: Instituirea Legii, a legilor și a dorinței. Instituirea Cunoașterii, a cunoașterilor și a iubirii. Instituirea Științei, a științelor și a juisării.

Cristian și Florentina Alexandru Bucuresti – Manageri PERFECT MIND

CONTACT: tel: 0737 347222; 0756 347222 email:  web: www.perfect-mind.com
Conferințe 2019: Slăbește eficient prin puterea subconștientului cu programele de antrenament mental Theta de la Perfect Mind  
Scurtă Descriere: 2 CD-uri de reprogramare pozitivă a minții subconștiente care te vor ajuta să elimini Kilogramele inutile, să-ți schimbi în bine obiceiurile alimentare, să-ți placă mișcarea și să-ți regăsești frumusețea naturală. Se pot achizitiona de la standul Perfect Mind.
Conferințe 2019:
Scurtă Descriere:

Cristian Cioranu și Magdalena Bălan Bucuresti – terapeuți Medicină Vibrațională
Prezentare: Diagnoza energetic cu Bio-Wellź și Bio-Plasmź - Află cu ajutorul acestor determinări nivelul tău de energie, precum și starea de sănătate prezentă și viitoare
tel: 0786 203 341 fax:   email: web: http://medicinavibrationala.ro adresă: Bucuresti
Conferințe 2019: Biomedicina – influențarea stării corpului fizic folosind tehnici energetice. Interacțiunea reciprocă între corpurile ce definesc structura omului. - terapeut Cristian Cioranu
Conferințe 2019: Acțiunea plantelor asupra corpului emoțional. Plantele au o acțiune complexă asupra omului în mai multe planuri. - terapeut Magdalena Bălan

Dan Spătariu Timișoara - președintele asociației Dacica fondata in 2000 ce organizeaza cursuri de yoga, medic cardiolog, practicant ayurveda din 2004 si instructor de yoga din 2001, coordonator al cabinetului de medicină integrativă  Esculap Aeternus, Timișoara , pasionat de fizica cuantică, experimentarea stărilor modificate de constiință pe cai naturale, iubitor de natură si artă…
CONTACT: tel: 0740 151 831 organizație: Cabinet medical Esculap mail:  web: www.asociatia-dacica.ro -- www.esculap-nature.ro
organizație: Asociatia Dacica
Conferințe 2019: Pranayama știința respirației conștiente
Scurtă Descriere:
***** Concept : In cadrul medicinii psihosomatice este cunoscuta importanta respiratiei dar acest domeniu este particular si merita facut cunoscut conceptul respirației si aplicabilitatea sa in viața cotidiană atat pentru managementul stresului cât și pentru anumite valențe de ordin spiritual pe care repirația conștientă o poate aduce in viata noastră : calm, pace launtrica, detasare de angoasa cotidiana, relaționarea interumana, aspiratie catre ideal.
***** Metoda:
Voi prezenta tehnici simple si aplicabile de respiratie – voi prezenta o nouă atitudine in fața acestui act conștient.
Prezentarea despre Pranayama - stiinta respiratiei- aduce multe informatii necesare pentru a integra in viata noastra cotidiana respiratia, de la valentele pur fiziologice necesare unei sanatati depline pana la valentele de ordin emotional.
Merita menționat ca participantii la conferință pot aplica  ulterior pentru a participa la un retreat- minitabara de 3 zile pe valea Cernei, de vineri 9 august pana luni 12 august  2019 - in perimetrul frumoasei Vile Matei. Rezervarea inscrierii se face  prin telefon sms la 0740151831


Daria Aurelia Bucur – Naturopat, Reflexo Terapeut, Operator Infoenergetica, Operator Holistic de sunet in formare --- naturopata a Institutului de medicină psihosomatica Riza Italia
CONTACT: tel: 0720 407 332 email: web: https://www.facebook.com/Vatra-Sufletului-380731442348709/, --- adresa:  Dubești nr. 212  https://maps.app.goo.gl/nuYEB  organizatie: Vatra Sufletului -- Centru de studii și practici Holistice
Conferințe 2019: Armonizarea cu ajutorul sunetului
Scurtă Descriere: Meditație asupra chakrei Muladhara însoțită de puterea instrumentelor ancestrale ( tamburul șamanului, boluri tibetane, gong, juju, koshi, bastonul ploii, carillon, ocean drum, shruti) pentru a identifica blocaje energetice la acest nivel  pe care sunetul să le dizolve mai apoi. 
Conferințe 2019: Puterea tămăduitoare a sunetului
Scurtă Descriere: Meditație asupra chakrei Anahata însoțită de puterea instrumentelor ancestrale ( tamburul șamanului, boluri tibetane, gong, juju, koshi, bastonul ploii, carillon, ocean drum, shruti) pentru a identifica blocaje energetice la acest nivel  pe care sunetul să le dizolve mai apoi. 

Narada Lorenzo Verrucci - Facilitator in Costelatii Familiale Sistemice, Operator Reiki,  Operatore Holistic de sunet in formare.
CONTACT: tel:  0734 156 708 email:   web:  https://www.facebook.com/Vatra-Sufletului-380731442348709/,adresă: Dubești nr. 212  https://maps.app.goo.gl/nuYEB  organizație: Vatra Sufletului -- Centru de studii și practici Holistice 
Conferințe 2019: Constelații familiale - familia o comoară sau o capcană?
Scurtă Descriere: Constelatiile familiale după metodologia Bert Hellinger - La Citta della Luce - metodă experențială de cercetare a blocajelor ce ne vin din sistemul familiei cu ajutorul și a influenței lor in multiple aspecte ale vieții cotidiene: muncă,  relații,  bani, simptome...

David Gheorghe Arad – bioterapeut, biomagnetism uman curativ
CONTACT:
tel: 0753 870 860
Workshop 2019: Sedinte gratuite de biomagnetism uman curativ, bioenergie

Diana Harja Timișoara - visual artist, promotor al cosmetoterapiei, Cabinetul “Kosmetikos”
CONTACT: tel:, 0753 071 527, 0722 841 888 mail:  web: www.kosmetikos.ro adresă: Cabinetul Kosmetikos: relaxare, cosmetică naturistă, epilat, masaj, machiaj, body-art, cursuri -
str. Coriolan Brediceanu nr. 13 B Ap. 2 parter la dreapta (interfon 18) intrare langa Farmacia Boscu (P-ta 700, liniile de tramvai)

Conferințe 2019: Kanha Shanti Vanam – Transformarea
Scurtă Descriere: Kanha Shanti Vanam - Centru  Spiritual Complet si Complex Din India este un loc destinat practicantilor metodei Heartfulness. Diana si Camelia va propun o intalnire in care doresc sa impartaseasca experientele spirituale traite pe parcursul celor 2 saptamani si jumatate in acest ashram. Este o poveste in imagini si cuvinte despre tranformarea interioara sub efectul Transmisiei Yoghine. Va asteptam cu drag.
Conferințe 2019: Quantum Core - metoda celor 2 puncte (fondator: Ekta si Francois Bouderlique) 
Scurtă Descriere: Aceasta prezentare se adreseaza celor care cauta instrumente de lucru cu ei insisi si care vor in mod constient sa aduca o schimbare in viata lor. In aceasta prezentare doresc sa vorbesc despre beneficiile pe care le-am observat practicand pentru mine aceasta metoda cat si pentru ceilalti. Practicarea acestei metode presupune si o transformare la nivelul constiintei umane, oferindu-ti o perspectiva noua asupra problemelor vietii si posibilitatea de a participa mod constient la transformarea ta. Poate fi practica de oricine deoarece nu necesita abilitati speciale. De asemenea are o plaja larga de aplicabilitatea. Atinge toate nivelurile subtile ale fiintei.  Este nevoie doar de deschidere, incredere si aspiratie pentru evolutie. --- Invitati: Lacramioara Marinescu, Victoria ... , Camelia Rafiliu.

Timisoara – Mestru Reiki in 10 sisteme; Terapeut profesionist; Profesor de Reiki; Maestru de Karate Shotokan – Vicepresedintele Federatiei Romane
CONTACT:
tel: 0744 787 464 email:  web: www.terapiiculumina.ro --- https://ro-ro.facebook.com/doru.cica  adresă: Cabinet de Cursuri si Terapii Alternative - Casa Tineretului Timisoara, Et. 1, strada Aries nr. 19,
Conferințe 2019: Tehnici de eliberare emoțională
Workshop 2019: Chirurgie energetică
Conferințe 2019: Relația de cuplu, de la ridicol la sublim
Lansare de carte 2019: “Antrenamente spirituale, ucenicul vrăjitor” --- prezintă Alina Bădic
Workshop 2019: Pase Magice - Workshop gratuit în Parcul de la intrarea în Casa Tineretului

Elena Diana Moise Timisoara – Dr.Ing. Maestru in sisteme de vindecare cu energie (Reiki, Shamabala, Karuna, AmaraOmni Healing, etc) shaman in vindecare cu plante.
Prezentare: specialist in genetica cu 18 ani de experienta in cercetare si strategii de dezvoltare in domeniul plantelor de cultura, identificarea energiilor si tipurilor de sol cu ajutorul plantelor, vindecari holistice cu ajutorul plantelor in toate formele lor (remedii homeopate, tincturi, prafuri, ceaiuri, energie, etc). Implementare de strategii de dezvoltare si  produse la nivel european, 20 ani de experienta in vanzari, evaluari de business si clienti, marketing, management si peste 3000 de ore in traininguri tehnice, de comunicare, soft skills, conflict management si mentoring - metoda P.A.N.D.A. pe partea de dezvoltare tehnica.
CONTACT:
tel: 0746 229 940 email: web: https://elenadianamoise.wixsite.com/dianamoise, https://www.facebook.com/mentoringcudiana adresăorganizație: Albatross Guidance SRL
Conferințe 2019: Curățarea emoțiilor cu flori -- (cei 3 vindecători: trifoiul alb, obligeana, Irisul sau nu-mă-uita) 
Scurtă Descriere:
----- Una din caile stravechi de vindecare a sufletului o constituie vindecarea cu ajutorul spiritului plantelor. Plantele ne invata ce rol au in viata noastra, care este rolul nostru pe acest pamint si ne dau o intelegere profunda a cuvantului holistic.Plantele sunt esentiale in multe privinte: ele dau viata tuturor fiintelor de pe Pamint, deoarece produc oxigen, ofera hrana si adapost ne ajuta sa ne descoperim propria creativitate si cum sa ne vindecam sufletul.-Pablo C. Amaringo _shaman Amazonia
----- Constiinta plantelor este o sursa constanta de informatie pentru medicina, alimentatie si arta si exemplifica inteligenta si creativitatea naturii si de aceea intelegerea modelului informatiei si transmiterea ei de la plante la oameni este esential in vindecare iar doctoratul meu in genetica nu a facut altceva decat sa confirme aceasta.
-----  In aceasta prelegere doresc sa le reamintesc oamenilor cat de important este sa ne realiniem cu natura si spiritul plantelor sub diferite forme: alimentatie, plimbari in natura, folosirea plantelor si a florilor sub toate aspectele lor-culoare, continut, miros, perioada de vegetatie etc. Vom putea sa vedem astfel ca parintii medicinii Hipocrate si Avicena au recomandat ei insisi ca prim pas in vindecarea sufletului si a trupului plantele sub forma de hrana si aromaterapie.
-----Vom invata ca nimic nu este ascuns si ca este dreptul nostru divin prin nastere sa stim cum sa ne vindecam iar dupa cum scria Paracelsus in tratatul sau "Doctrina semnaturilor"- -Cautand adevarul m-am intrebat in sinea mea cum as putea sa invat aceasta arta daca nu ar exista invatatori ai medicinei pe lume. Nu altfel decat din marea carte a naturii, scrisa de mana lui Dumnezeu...Lumina naturii iar nu vreo lampa de farmacie este cea care m-a condus pe aceasta cale.--
Conferințe 2019Shaman cu plante – înțelepciunea rădăcinilor 
Scurtă Descriere:
----- Vorbim mult despre întoarcerea la rădăcinile noastre, la tradiție, identitate, spiritualitate, dar ce putem face in realitate pentru a recreea legătura dintre acum și atunci?
----- Una dintre cele mai simple metode este folosirea radacinilor plantelor in alimentatie sau ca supliment alimentar ( tinctura, pulbere, remediu homeopat, etc).
-----  Cine nu a auzit de celebra “supa a lui Hipocrate”  considerat cel mai puternic medicament din lume fiind de altfel si consumata intens in Terapia Gerson?
----- O supa care are la baza radacinile plantelor, acele radacini puternice care te ajuta de fiecare data sa te ridici si care iti soptesc “nu uita de unde ai plecat…”.
----- In aceasta prelegere vom analiza partile plantelor dupa 2 aspecte:
1.Tropismul-directia in care se misca energia respectivei parti a plantei si cum se utilizeza
2. Legea similutidinii- sau corespondenta intre partile plantei si partile corpului persoanei
----- Vom arata cat este de simplu sa folosim informatia radacinilor din familia Apiaceelor ( Umbeliferelor)  pentru e ne reconecta cu propria noastra identitate, pentru a ne reincarca cu energie si pentru a fi mai stabili atat emotional cat si fizic si mental 


Elena Nastaca - Scoala si Cabinet de Masaj Terapeutic thai Regal - afiliata cu Scoala TMC Chiang Mai, Thailanda
CONTACT: tel: 0761 683 836 faxemail: web: https://www.terapia-thai.ro/  adresă: Str Titu Maiorescu, nr 11 Timisoara organizație: Scoala  si Cabinet de Masaj Terapeutic Thai Regal
Conferințe 2019: Recâștigă-ți sănătatea cu Masajul Terapeutic Thai Regal - Școala și Cabinet de Masaj Terapeutic Thai Regal Elena Năstacă
Scurtă Descriere: Cu o traditie de peste 4000 de ani, Masajul Thai a avut un parcurs milenar, fiind initial practicat in Templele din Thailanda si catre familia Regala, apoi in sanatori, si in ultima faza, el este invatat si practicat in sanul fiecarei familii Thai.
Prin tehnici de presopunctura si stretching dealungul liniilor energetice de pe intreg corpul (de ei supranumite Sen Sib), Masajul are ca scop atat detensionarea musculara, cat si eliberarea energiilor stagnante in corp.  Scopul este echilibrarea energetica a corpului, care va duce  intr-un final si la o echilibrare mentala/relaxare si restabilirea starii de bine a organismului. 
In baza acreditarii si afilierii cu scoala TMC Chiang Mai Thailanda, Scoala premiata de Familia Regala ca fiind cea mai buna scoala de masaj Thai, avem onoarea de a aduce aceasta arta sa fie cunoscuta si practicata de fiecare din noi. 
Sanatatea nu mai este un mister, sanatatea este la indemana tuturor!


Emese Hajnalka Magdás Oradea – terapeut echilibru hormonal
- Women's Health Coach, Programe holistice pentru sanatate feminina, Echilibru Hormonal & Sanatate Intima --- Trainer gimnastica intima, Terapeut de echilibru hormonal, Specialist in Educatia Adultilor, instructor Tai Chi, educator Metoda Kriston - editorul cartii Gimnastica Intima Kriston
CONTACT:
tel: 0720 410 406 email: web.RO: www.gimnasticaintima.ro, life-balance.ro web.HU: www.intimtorna.ro
Conferințe 2019: Vitalitate – ieșire din boli autoimune precum Hasimoto, Scleroza Multipla, Artrita, Psoriasis, Lupus, Fibromialgie, Scleroderma, Eczeme, Autism etc.
Conferințe 2019: Sănătatea feminină - terapia naturală pentru probleme GINECO-ENDOCRINOLOGICE precum Fibroame Uterine, Sâni Fibrochistici, Endometrioză, Ovare Polichistice sau probleme menstruale și de fertilitate

Floriana Ungureanu – Traducător, Scriitor, Terapeut
Prezentare: ”Floriana Ungureanu este de formare lingvist, traducător și interpret, autor al cărții ”Magia practică a dragonilor” apărută la editura Meditative Arts în 2018. În domeniul dezvoltării personale a studiat pentru a deveni terapeut Reiki, și tehnician maseur; a studiat terapia cranio-sacrală, radiestezia, autocontrolul, artele marțiale, tehnici de șamanism și magia sunetelor.” 
CONTACT:
tel: 0744  558 225 email:  web: www.10ceruri.com adresă:/ organizație: colaborator Centrul DOOR – Str Barbu Delavrancea, nr 7, Sector 1, București
Conferințe 2019: Dragonii din viața de zi cu zi
Scurtă Descriere: ”Dragonii, ca reprezentanți ai ființelor elementale evaluate reprezintă spirite cu care noi, oamenii, având structuri formate din toate elementele, ne vom vedea mai devreme sau mai târziu nevoiți să ne confruntăm. Nu ține decât de noi ca întâlnirea să nu fie propriu-zis o confruntare ci o cunoaștere avizată. Aflați despre:
--- Modul în care realizezi că ai un dragon în preajmă
--- Cum îți dresezi dragonul (altfel decât în filmul cu același nume)?
--- Cum relaționezi cu dragonul locului (al casei și altor locuri vizitate)?
Și multe altele cu Floriana Ungureanu, autor al primei cărți cu dragoni din România – Magia practică a dragonilor, apărutaă la Meditative Arts”
Conferințe 2019: Arta divinației și arhetipurile umane
Scurtă Descriere: Tentația de a afla viitorul este mare, fără a fi perfect conștient de condițiile prezentului, și nici măcar fără a cunoaște pe deplin trecutul. Tendința de a ne raporta la o autoritate exterioară care să ne îndrume și să ne spună ce vrem să auzim sau să știm e și mai mare și profund înrădăcinată în subconștientul nostru.
Există întradevăr modele și tipologii de comportament, acțiuni și feluri de a fi pe care oameni cu simț de observație bine antrenat le-au sintetizat și concentrat generic în seturi de carduri de divinație cum ar fi cele de Tarot, Oracol, etc. Aceste arhetipuri (unele mai vechi, altele main oi) sunt roluri pe care le jucăm cu mai mult sau mai puțin talent, aspecte ale noastre interioare cu care ar trebui să ne familiarizăm, să le acceptăm și să le manifestăm corespunzător.
Conferințe 2019: Arta dresării animalului de putere (folosind magia sunetelor) 
Scurtă Descriere: Copii, suntem mai aproape de animale, le înțelegem mai bine, ne manifestăm natura instinctuală precum niște maimuțici năstrușnice fără a ne face probleme de conștiință, natural, inocent și în ton cu ceea ce simțim. Animăluțele de plus sau caracterele din desenele animate reprezintă alter-ego-urile noastre, prietenii noștri cei mai apropriați, apărătorii pe care îi angajăm pentru a ne confrunta cu necunoscutul și a căpăta încredere în universul înconjurător.
Limbajul comun sunt sunetele, care par neinteligibile adulților din jurul nostrum, dar care exprimă atât de bine emoțiile. Sunetele rămân de altfel singura punte de legătură cu această lume uitată și neglijată atunci când devenim adulți. Pentru că se știe, s-a demonstrate, că muzica îmblânzește fiarele, dar mai ales fiara din noi, făcând-o uneori chiar să joace, chiar să și danseze.

Fundația Română de Qigong filiala Timișoara – Cursuri, Stagii, Tabere, Exersari de Qigong, Taijiquan, Mobilitate si forme de baza din Wushu, Masaj terapeutic, Materiale specifice
CONTACT:
tel 0722 371 196 email: web: www.qigong.ro /// https://www.facebook.com/groups/Tai.Chi.in.Timisoara /// https://www.facebook.com/Taijiquan-Qigong-Timisoara-354072777956117/?ref=settings /// Reprezentat de: Marcel Doros 0722 371 196 si Ramona Venturini 0722 679 425
Prezentare (stand- activitate): Avem pentru cei doritori exersări săptămânale de Qigong și Taijiquan (Tai Chi) pentru grupe de începători și avansați, forme de baza din Wushu, Bagua - specifice artelor marțiale interne și culturii tradiționale chinezești. Forme meditative statice sau dinamice din qigong-ului terapeutic, meditație în mișcare - gimnastică terapeutică chinezească prin forma de 85 din Taijiquan stilul Yang Tradițional energetic.
******** Organizarea cursurilor, taberelor și exersărilor intensive susținute de Maestrul Cezar Culda în Timișoara. ------ Participarea la stagiile și taberele anuale în cadrul Fundației Române de Qigong-Taiji (Izvoru Mureșului, Copalnic-Mănăștur, București...) . Promovarea practicilor terapeutice energetice utile în exersarea individuală prin diverse texte clasice, cărți sau materiale audio și video, pentru că... PRACTICA DUCE LA PERFECȚIUNE.
******** La EzotericFest, în cadrul standului nostru de la etajul holului Casei Tineretului vom face Masaj Terapeutic de Relaxare Gratuit... (poziția este doar așezat pe scaun....), discuții, explicații, povești, exersările/ invioarea de dimineață (sâmbătă și duminic㠖 vezi programul de mai jos...) și demonstrații ad-hoc la etaj si/sau pe platoul de la intrare...
----- Sprijinirea copiilor (sub diverse forme de aproape 7 ani...) de la Satul de copii Rudolf Walther - http://www.kinderzukunft.ro - care vor face alături de noi pe scenă o demonstrație de Qigong
==========================
       PROGRAM LA EZOTERICFEST Mai 2019 :
===========================================
        PROGRAMUL  EXERSĂRILOR  SĂPTĂMÂNALE  DIN  TIMIȘOARA
01. MARTI orele 18.00 – 20.00 Exersare de TAIJIQUAN
----- (incepatori si avansati, Forma de 85)
LOCATIE: LICEUL TEORETIC BARTOK BELA - SALA DE SPORT - B-dul Regele Carol I nr. 11, in zona Iosefin, langa Biserica de la intersectia B-dul Regele Carol (fostul Tineretii) cu B-dul Gen. Ion Dragalina, o statie de tramvai inainte de Gara de Nord.
                 ------------------------------------------------
02. MIERCURI orele 18.00 – 20.00 Exersare de QIGONG
----- (incepatori si avansati, Forme meditative statice si dinamice)
LOCATIE
: Str BUJORILOR nr. 14 - zona Calea Sagului, prima strada pe dreapta dupa str. Ana Ipatescu (linia tramvai 7) acces cu Autobuzul 33.
                 ------------------------------------------------
03. JOI orele 18.00 – 20.00 Exersare de TAIJIQUAN
----- (incepatori si avansati, Forma de 85)
LOCATIE: LICEUL TEORETIC BARTOK BELA - SALA DE SPORT - B-dul Regele Carol I nr. 11, in zona Iosefin, langa Biserica de la intersectia B-dul Regele Carol (fostul Tineretii) cu B-dul Gen. Ion Dragalina, o statie de tramvai inainte de Gara de Nord.
                 ------------------------------------------------

Gabriel Mihaly Arad – Ca bioenergetician prin informație prin metoda Korbler numită și homeopatie nouă, Licențiat bioagricultor dinamic și cunoscător al filozofiilor lui Rudolf Steiner, fitoterapeut, presopunctor, reflexoterapeut, osteopat tradițional, dar mai ales prin experiența de vindecător cu apa Pi și cu sarea naturală, în principal prin salinoterapie, am studiat și experimentat legătura acestor două elemente primare în raport cu corpul uman.
CONTACT:
tel: 0744 815 566 faxemail web: http://primamateria.ro - https://www.facebook.com/primamateria.ro adresă: strada Unirii, nr. 19, in Arad organizație: Gabotti Prima Materia Arad - Centru de sănătate – salină naturală
Conferințe 2019: Adevăruri despre sare
Conferințe 2019: Istoria apei Pi

Gheorghe Iovu Timișoara – Muzician, CD-uri Muzică Terapeutică și de Meditație – Meloterapie
GHEORGHE IOVU, “magicianul sufletelor”, este artistul timișorean care compune și interpretează muzică terapeutică de peste 20 de ani, fiind primul meloterapeut acreditat de instituții de specialitate. Obținând rezultate remarcabile în diverse spitale, clinici și cabinete medicale, contribuind cu succes la vindecarea sufletească și trupească a celor suferinzi. Absolvent al Școlii Populare de Artă din Timișoara în anul 1975, a lansat prima casetă în 1995, “Muzică terapeutică”, iar până în prezent a realizat 10 albume și a susținut o multitudine de concerte, atât în România, cât și în Statele Unite, Germania, Ungaria, Danemarca, Austria, Italia, Franța etc. Pentru Gheorghe Iovu muzica înseamnă viață, consecvența, dăruirea, modestia și naturalețea cu care interpretează fiecare piesă i-au adus recunoașterea națională și internațională.
CONTACT: tel: 0722 611872 email: web: www.gheorgheiovu.ro adresă: Cabinet de Meloterapie pe str. Răsăritului bl. 16, sc. A, ap. 1 – informații la tel: 0722 611872
Concert de Muzică Terapeutică la deschiderea festivă de JOI 9 Mai 2019,
*** Concert de Muzică Terapeutică - Simplitatea sunetelor - prezentarea dr. Miruna Popescu Iovu – sâmbătă

Irina Matei-Cimpoiașu – Absolventa  a Facultatii de Electrotehnica, sectia Automatizari si Calculatoare, Universitatea “Gh. Asachi” din Iasi si a Facultatii de Psihologie si Asistenta Sociala, Universitatea “Petre Andrei”, Iasi, practicant yoga din 1991, profesor yoga in Rishikesh unde am primit initierea in Kriya Yoga de la maestrul Swami Shankarananda Giri, initiata in Reiki Usui 1 si 2 si  Reiki Karuna 1 si 2, curs de N.L.P.
Motto: Spirit sunt, un sfant Fiu al lui Dumnezeu, liber de toate limitele, ocrotit, vindecat si intreg, liber sa iert si liber sa mantuiesc lumea.
CONTACT:
tel: 0754 539 757 faxemail: web: www.herenow.ro adresăorganizație:
Conferințe 2019:
Autoobservarea înseamnă autocorectare
Scurtă Descriere: Un om poate sa vindece orice din trecutul său dacă este capabil sa se autoobserve. Autoobservarea va ucide acea îmbulzeala de gânduri și emoții negative care ți-au condus mereu viata. Nimeni nu poate face asta de unul singur. Sa te întâlnești cu tine însuți fără o pregătire prealabila, ar însemna să fii ucis pe loc. Te chem la o pregatire pentru acest tip de întâlnire. 
Conferințe 2019:
Moartea nu exista (nu este o soluție)
Scurtă Descriere: Oamenii venerează moartea și chiar dacă ar putea, nu ar elimina-o pentru ca o considera, în mod inconștient, o soluție salvatoare pentru toate problemele lor și considera ca este o modalitate de a pune capăt suferințelor și miilor de morți spirituale pe care și le provoacă singuri... Viata este foarte puternica și trupul este indestructibil. Trupul este spirit incarnat.Daca spiritul este nemuritor, asa este și trupul. Și totuși pentru a conștientiza asta și pentru a depăși moartea este nevoie de o muncă perpetua cu propriul sine. Ți se pare greu si chiar imposibil? Hai sa discutam despre asta! 
Conferințe 2019: Viziunea și realitatea sunt unul și același lucru
Scurtă Descriere: Lumea te reflecta, schimba-te și lumea se va schimba odată cu tine. Prin capacitatea ta de visător poți concepe lumea pe care ți-o dorești... Cum faci asta? Hai sa aflam!  "Lumea-i cum este … și ca dânsa suntem noi.” (M. Eminescu, Epigonii)

Leonard Giubelan Lugoj – maestru Reiki pe linia Hayashi - Hyakuten Inamoto, terapeut yumeiho si craniosacral
Prezentare: A studiat Reiki cu maeștri Nicoleta Drăgoi, Doru Cica, Aurelian Curin, Dragoș Argeșanu. A fost puternic modelat de Maestrul Ascensionat David Stone din SUA. Este reabitolog si mentor de familie în cadrul scolii profesorului Albert Ignatenko, dezvoltatorul științei Informațiologiei.
CONTACT:
tel: 0749 680 759 si 0724 132 817 email:
Conferințe 2019: Atelier pt eliminarea din locuințele participanților a energiilor negative

Conferințe 2019: Atelier cu Sfere, Conuri, Piramide, invocarea infoenergiilor din Orașul de Argint, Orașul de Aur, Orașul de Opal
Conferințe 2019: Meditație-Atelier cu Sfera Melchisedek
TERAPII/ Workshop 2019: Sedințe gratuite de terapii și echilibrări energetice bazate pe tehnici energoinformationale din Reiki, Radiestezice și tehnici A. Ignatenko - curățare chakre si biocâmpuri, binecuvantări*** HOL ETAJ expo - Vineri, 10 Mai, între orele 16-18.30; Sâmbătă, 11 Mai, între orele 12-18.30; Duminică, 12 MAi, între orele 12-18.30;

Liviu Octavian Lugojan Timisoara – inginer hidrotehnician
CONTACT: tel: 0732 124 967 email: webadresăorganizație:
Conferințe 2019: Simbolul ezoteric al păsări și al zborului

Lucian Stancu Timisoara – Arhitect, am studiat Kabbala, numerologie si istoria religiilor. Am descoperit Reiki pe parcursul acestor studii
CONTACT:
tel: 0742 026 535 fax: 0356 818544 email:  
Conferințe 2019: Numerologie practică
Scurtă Descriere: Numerologia reprezinta una dintre cele mai vechi dar si accesibila arta ezoterica a anticihitatii si contemporaneitatii deopotriva. Elemente de istoria religiilor. Exemplificari practice ale numerologiei

Manuel Christian & Liliana Corina Maurer – Centru Vywamus Romania
MANUEL CHRISTIAN MAURER  psihoterapeut (Germania), heilpraktiker, consultant TimeWaver PRO Med, terapeut BioMagnetoterapie metoda Dr. Goiz Duran, vizionar, channel constient pentru Entitatea de lumina Vywamus, consilier  de dezvoltare personala. Sustine seminarii, workshopuri, cursuri si terapii in Romania, Germania, Austria, iar pentru cei aflati la departare face aceleasi servicii (webinarii si sedinte private) si online. Prin calificarile si experienta sa practica (de peste 15 ani) ofera ghidare, mentoring si consiliere acelora care doresc sa schimbe problemele “din radacina” si sa transforme blocajele sau nemultumirile din viata. Focusul sau personal si profesional este pe extinderea constiintei si creatia constienta, in aliniere cu Planul Sufletului. www.manuel-christian-maurer.com E-mail  Telefon 0722765438
LILIANA MAURER  Antrenor de constiinta inalta-unificata, consilier de dezvoltare personala si formator, instructor Access Bars, Reiki Master, Aromaterapeut Scoala stiintifica franceza, promotor al produselor Nature’s design si al apei structurate. Ofera in Romania, Austria si online sedinte private, sesiuni intuitive de constientizare, seminarii si cursuri de formare. Focusul sau este creatia constienta si extinderea constientei prin integrarea aspectelor de Suflet excluse sau negate. www.liliana-maurer.eu Telefon 0722517101
Conferințe 2019:
Anularea transmiterii bolilor cronice din neam la generațiile următoare ( copii, nepoți) cu TimeWaver Med PRO - Demo ședință gratuită Coerența Organelor & Genetica
Scurtă Descriere:
TimeWaver Med PROź e dispozitiv medical din noua generatie de aparate cuantice. Are inclusa cea mai sofisticata si avansata tehnologie ce lucreaza in asociere cu baze de date infinite. Prin el putem face atat analize/evaluari ale situatiilor (inclusiv cea de sanatatea) cat si tratamente individualizate,  chiar si aplicate la distanta. Se lucreaza simultan in 10 niveluri, de la cel fizic pana la cel informational (akashic, morfic). Acesta sistem medical e conceput si fabricat integral in Germania.
Cum ar fi sa aveti o posibilitatea sa nu mai fie transmise copiilor si nepotilor, acele cauze ce v-au imbolnavit pe voi, pe parintii si pe bunicii vostri?
Cum ar fi daca ciclul repetat generatie de generatie cu hipertensiune, boli cardiace, diabet, sau al cancerului sau cel al bolilor degenerative, poate fi acum interupt sau anulat, si informatia din campul familiei sa nu mai fie repetata in generatiile viitoare?
Da, acum cu TimeWaver Med Proź e posibil!
Ati adus in familia voastra urmasii care sa va duca mai departe neamul, sa va implineasca visurile pe care nu le-ati materializat si experimentat. Dar oferiti-le si sansa, faceti-le Darul de a nu mai purta pe umerii lor si “datoria” de a va mosteni bolile, poverile sau povestile nefericite ale familiei. Fiti darnici si generosi. Fiti constienti ca ei, mostenitorii,  din Iubire neconditionata vor face ca si voi, daca nu luati masurile care sa nu-i mai afecteze.
Prin aceste analize putem vedea tendintele de imbolnavire si putem face prevetie chiar cu 10 ani inainte ca acestea sa fie vizibile prin analize clinic.
Fiecare organ si sistem anatomic are camp de energie electromagnetic propriu. Prin analiza de coerenta a organelor aflam in campul informational calitatea acestui camp energetic si verificam ce legaturi au organele respective la campul informational. Cu doar un singur click (neinvaziv si fara efecte secundare!) se obtine o imagine in care vedem grupate organele care sunt echilibrate si coerente, sau care sunt in dezechilibru (subenergizate sau supraenergizate).
Analiza se continua cu acele organe care sunt in dezechilibru pentru a afla cauzele care genereaza sau intretin boala/dezechilibru.
Avand informatia despre care sunt cauzele psihosomatice, putem gasi si aplica solutii de tratament, sustinere si armonizare cu scop de a scoate organul din zona de dezechilibru, ceea ce in plan fizic echivaleaza cu vindecarea.
Programari la terapie cu Manuel Christian Maurer personal in Timisoara sau online   tel. 0722.76543

Conferințe 2019:
Curățarea șocurilor emoționale care sunt la baza cauzelelor psihosomatice ale bolilor cu TimeWaver Med PROź - Demo ședință gratuită TimeLine & Stress & Noua Medicină Germanică
Scurtă Descriere:
TimeWaver Med PROź e dispozitiv medical din noua generatie de aparate cuantice. Are inclusa cea mai sofisticata si avansata tehnologie ce lucreaza in asociere cu baze de date infinite. Prin el putem face atat analize/evaluari ale situatiilor (inclusiv cea de sanatatea) cat si tratamente individualizate,  chiar si aplicate la distanta. Se lucreaza simultan in 10 niveluri, de la cel fizic pana la cel informational (akashic, morfic). Acesta sistem medical e conceput si fabricat integral in Germania.
Stiinta a demostrat ceea ce ezoteric era cunoscut: ca traumele se transmit transgenerational si sunt inscrise repetitiv in AND-ul a 14 generatii. Toata istoria trairilor si tot constructul conceptelor mentale e creat de legaturi invizibile, dar care produc efecte si evenimente in starea noastra de sanatate sau existenta ( individuala sau colectiva) mai putin fericita. Daca adaugam si dimensiunea revenirii iar si iar intr-un trup fizic spre a face anumite experiente, sau pentru a repara lucrurile “gresite” facute in axa timpului, suntem in filozofia karmei. Acestea sunt generatoare a uui trai cu multa energie investita de cele mai multe ori inconstient, ca sa ne schimbam “greseli” , sa spalam pacate si sa evoluam.
Cu TimeWaver Med Proź analizam calitatea campului informational si gasim rapid conexiunile energetice si spirituale de conotatie karmica sau provenite din alte vieti. Prin aceste legaturi in retea suntem conectati permanent la informatiile de boala, de afectiuni si destin tragic, dramatic si nefericit.
Prin aplicatia de TimeLine/Axa timpului analizam viata unei persoane si obtinem date precise cand s-a produs socul emotional care ne conecteaza la vietile trecute, si care acum, produce starea de boala fizica, mentala sau psiho-emotionala.
Dispozitivul ofera si solutii de remediere – vindecare. Se va  face tratamentul acestor date conectate intre ele, pentru stergere si deconectare, cu effect sa nu mai ne imbolnavim si sa generam vindecarea in toate planurile existentei.
In particular se pot aplica programe specifice doar pe anumite organe, mai ales in cazul in care sunt deja afectate de boli. Se pot face programe de sustinere inainte de operatii, in perioada de recuperare post-operatorie sau post-traumatica, de eliminare a efectelor secundare provenite din medicamente, sau paliativ.
Programari la terapie cu Manuel Christian Maurer personal in Timisoara sau online   tel. 0722.765438

Conferințe 2019:
Spiritualitate aplicată în Dezvoltarea personală, Evoluția spirituală și psihoterapie transpersonală cu TimeWaver Proź - Demo gratuit  Arheitipuri & Puncte de energie
Scurtă Descriere:
TimeWaver Med PROź e dispozitiv medical din noua generatie de aparate cuantice. Are inclusa cea mai sofisticata si avansata tehnologie ce lucreaza in asociere cu baze de date infinite. Prin el putem face atat analize/evaluari ale situatiilor (inclusiv cea de sanatatea) cat si tratamente individualizate,  chiar si aplicate la distanta. Se lucreaza simultan in 10 niveluri, de la cel fizic pana la cel informational (akashic, morfic). Acesta sistem medical e conceput si fabricat integral in Germania.
Un aspect foarte util de folosire a dispozitivului TimeWaverź este acela de a sustine cunoasterea de Sine si evolutia Sufletului. Nu cu forma de a ”ghici viitorul”, ci de a face analize informationale ca sa fie gasite acele aspecte necunoscute sau inconstiente, prin care ne  blocam/sabotam/ intarziem sa ne apara in realitate acele lucruri pe care ni le dorim in Viata. Fie ca sunt aspecte ale Planului propriu de Suflet, aspecte karmice, ale familiei sau neamului in care am venit pe Pamant, noi le putem folosi ca “lectii” prin care ne limitam, sau ca impulsuri de schimbare si evolutie. Putem reduce suferinta ca forma de mantuire! 
Analiza nivelului de constiita poate fi urmata de curatare energetica, de protectie si de sustinerea unui spatiu de manifestare. Cu cat coerenta energetica e mai mare, cu atat suntem mai in acord cu Visul Sufletului!
Avand informatiile rezultate din analiza, putem stabili programe de tratament care sa inlature blocajele, sa sustina dezvoltarea si evolutia in flux cu Sufletul. Putem deveni constienti ca Sursa e in noi, si ca alegerea unei vieti in abundenta e permisa!
Acum schimbarea, transformarea si integrarea devin mult mai usoare si sutinute prin programele oferite. Acestea e un sprijin 24 ore din 24, atat timp cat e nevoie ca schimbarea sa apara.
Ai proiecte la care inca visezi? O afacere, un job, o relatie, vanzarea/cumpararea unui imobil, o schimbare majora? Tratamentul de echilibrare in campul informational va potenta acele calitati care sustin realizarea, si simultan, va degreva credintele limitative, conditionarile familiei si societatii.  Va genera o stare dincolo de tiparele mentale de autosabotaj care blocheaza aparitia in proiectului.
Toate aceste analize si tratamente se fac in acord cu dimensiunea spirituala a Sufletului.
Programari la terapie cu Manuel Christian Maurer personal in Timisoara sau online   tel. 0722.765438

Conferințe 2019:
Benzile de vibrație Access Barsź - practica simplă de schimbare, relaxare și conștientizare –  Prezentare “Totul în Viață vine la mine cu Ușurință, Bucurie și Glorie!”
Scurtă Descriere:
In urma cu aproape 30 ani Gary Douglas a avut revelatia prin care a descoperit Barsź.
Ce sunt aceste “Barsź”? Sunt 32 de benzi (bare) de constienta dedicate aspectelor majore din viata, bare ce se gasesc la nivelul capului fiecarui om. Fiecare bara are un nume: Bani, Control, Creativitate, Vindecare, Corp Fizic, Comunicare, Sex, Relatii, etc..
Access Barsź  e o metoda practica, manuala, de activare a acestor benzi vibrationale, prin atingere blanda cu degetele. Intre practicantii acestei metode (terapii) e folosita expresia “rularea barelor”.
Ce obtinem prin acest procedeu?
Ne golim mintea de ceea ce nu ne mai este de folos: sentimente, concluzii, ganduri, tipare comportamentale. Toate acestea sunt depozitate in capul nostru ca energie eletromagnetica. Toate acestea creeaza dezordine si confuzie. De cele mai multe ori facem demersuri si decizii sa punem/facem ceva nou, dar pentru ca inca nu am golit sacul, iar ce e nou nu isi gaseste locul sau nu incape in sac…Sa ne reamintim ca si Iisus ne-a spus intr-o pilda ca vinul nou nu se pune peste cel vechi!
Schimbarea ca alegere se insoteste mereu cu a lasa sa plece din interiorul nostru ce e depasit, nefunctional sau ceea ce creeaza rigiditate. Access Barsź ne deschide catre a avea mai multa bucurie si usurinta in Viata. Ne aduce dipozitia lautrica de a a primi mai mult si mai constient din viata pe care ne-o faurim. Ne largeste perspectiva pentru a vedea posibilitati si acolo unde eram capsati intr-o situatie fara iesire. Ne potenteaza forta si curajul sa facem schimbari. Ne da energia necesara la a ramane in cursul Vietii.
Sedintele de Access Barsź se fac la cerere ocazional sau in pachete. Pot fi insotite de alte intrumente din seria Acces Consciousness - procese de corp, curatiri, clarificari, procesari verbale - sau nu. O sedinta de facilitare sau rulare a barelor dureaza 1-2 ore. Access Bars se poate invata simplu, practic si fara restrictii ( varsta, sex, religie, etc.) intr-un curs care poate dura 2 zile.
Programari la curs si sedinte in Timsioara
Access Barsź Facilitator Liliana Maurer (instructor)  telefon 0722.517101

Maria Blaga Oradea – psiholog specializat în dezvoltare personală
 Prezentare: Lucrurile sunt cum sunt, important este cum ne raportăm noi la ele – acesta este adevărul nostru. Percepția pe care o avem asupra evenimentelor din viața noastră este realitatea noastră, atunci când privim lucrurile diferit, percepția asupra lor se schimbă. Nu cred în leacuri magice, pentru mine MAGICĂ este mintea umană!
 
CONTACT:
tel: 0731 254 703 faxemail web: www.artpsy.ro - www.lumeaprivitaaltfel.ro adresă
Conferințe 2019: Ce este și ce nu este dezvoltarea personală
Scurtă Descriere: Nevoia interioară a omului este de creștere și dezvoltare. Într-o perioadă plină de oferte și pe fondul lipsei exercițiului de a alege funcție de nevoile proprii, este destul de dificil să facem diferența între ceea ce ni se oferă și ceea ce este cu adevărat potrivit pentru noi. Dezvoltarea personală reală este experimentare și nu teorie, ea pune individul și nevoile lui reale în centru procesului.
Workshop 2019: Resurse pentru dezvoltare
Scurtă Descriere: Acest workshop îți oferă câteva instrumente valoroase care te pot ajuta în autocunoaștere și dezvoltarea personală poziționare corecta referitor la dorințele și nevoile tale. De asemenea vei  putea să experimentezi pe loc, în sală, câteva metode de lucru cu tine.

Mihaela Gugu Bucuresti – profesor asistent al Institutului Upledger USA, reprezentantul in Romania al acestui institut si presedintele Asociatiei CranioSarala metoda Upledger.
Scopul asociatiei este de promovare, constientizare individuala si cunoastere publica a conceptului de sistem craniosacral, asa cum a fost definit de Dr.John Upledger, fondatorul Institutului Upledger – Palm Beach, Florida, USA.
CONTACT:
tel: 0723 521155 email:  web: https://craniosacral.ro  Asociatia CranioSacrala metoda Upledger
Conferințe 2019: Terapia CranioSacrală și Eliberare SomatoEmoționala dezvoltate de Dr.John Upledger - cazuistică, discuții libere, răspunsuri la intrebări și demonstrații
Scurtă Descriere: Terapia CranioSacrala este o terapie blanda care are ca scop intensificarea sistemului cranio-sacral, locul in care creierul si maduva spinarii functioneaza.
*** Este o metoda de detectare si corectie, care incurajeaza mecanismul individual de insanatosire naturala si disiparea efectelor negative, ajuta la alinarea durerii si la ameliorarea unei game largi de boli si disfunctii.
*** Terapia CranioSacrala se adreseaza atat persoanelor cu probleme de sanatate dar si persoanelor care nu au probleme dar vor sa-si pastreze un tonus de viata normal, sa faca fata stresului zilnic mai usor. E adecvata tuturor grupelor de viata de la nou-nascut, la varsta a treia.
*** Ceea ce a inceput ca un fenomen inexplicabil, in timpul unei operatii efectuate la inceputul anilor'70, a devenit baza uneia dintre cele mai recunoscute terapii naturale din lume- si raza de speranta pentru pacientii de pretutindeni care cauta alinare. Terapia CranioSacrala a fost pusa la punct de Dr. John Upledger, ca urmare a cercetarilor stiintifice aprofundate in 8 ani de studii. In prezent in Romania sunt 75 de terapeuti antrenati in aceasta tehnica.

Mirela Cornelia Han – Nutrțtionist
CONTACT:
tel: 0729 373 396  email:
Conferințe 2019: Plante Biblice

Mirela Ruxandra Timisoara - Membru NGH (National Guild of Hypnotists) - asociatie non-profit fondata in 1950 in Boston, fiind in prezent principala asociatie internationala profesionala de hipnoza.
Membru al Asociatiei Romane de Hipnoza. Membru National Board of Hypnosis Certification and Education (SUA). Certificat The Omni Hypnosis Training Center (SUA 1979).
CONTACT:
tel: 0723 314 295 faxemailweb: www.hipnotim.blogspot.ro, www.facebook.com/hipnotim.ro adresăorganizație: SC AFERTIM SRL
Conferințe 2019: Hipnoza – O abordare spirituală.
Scurtă Descriere: Imi doresc sa promovez mai mult aceasta tehnica intrucat este singura si cea mai rapida metoda care ne pune in legatura directa cu subconstientul nostru, sediul unde sunt stocate toate informatiile despre noi, fiind totodata si o metoda de rezolvare a multor probleme, printre care si problemele legate de sanatate. Hipnoza necesita un hipnotizator si un subiect ce doreste sa fie hipnotizat. Subiectul isi pastreaza liberul arbitru si nu este sub comanda hipnotizatorului; influenta hipnotizatorului asupra subiectului variaza in functie de sugestibilitatea subiectului, natura si scopul sedintei de hipnoza. Hipnoza se bazeaza pe concentrare, relaxare, sugestie si asteptari. De regula, subiectul se concentreaza asupra vocii hipnotizatorului, in timp ce este indrumat spre o vizualizare mentala.

Nelu Stanciu Timișoara – membru Antropozofie (știință spirituală) și în Societatea de Parapsihologie, specialist în Agricultură Biodinamică CONTACT: tel: 0256 496686, 0723 504 458
Conferințe 2019: Practica antroposofic㠖 cel mai efficient mijloc de evoluție spiritual
Conferințe 2019: Omul și Îngerul păzitor
Conferințe 2019: Omul și Arhanghelul sufletului poporului

Ovidiu Denes Timișoara – Clubul DINAMIC KARATE: Antrenor de arte marțiale pentru copii, Fitness, Tae-Bo, Arte Martiale, Personal Trainer,
Prezentare: Este practicant de Arte Martiale din 1986, Centura neagra 4 Dan, Antrenor de Lot National in cadrul International Karate Association Romania si preda in cadrul clubului Karate Shotokan, Tae Bo, fitness si bodybuilding ca antrenor personal, instructor atestat in cadrul I.E.F.S. din 1997.
CONTACT: tel: 0726 975 032
  email:  web: https://ro-ro.facebook.com/Dinamic-Karate-antrenor-Ovidiu-Denes-610400885657666/ -
*** Demonstrație de karate – copii – Sâmbătă 11 Mai 2019 ora 13.00 – Platou intrare Casa Tineretului

Ovidiu Adrian Grigor Baia Mare – inginer informatician, obiect de activitate: dezvoltare personala si spirituala, cercetare
CONTACT:
tel: 0770 167 398 email:  web: http://xsus. ro, https://ro-ro.facebook.com/ OvidiuAdrianGrigor  adresă:Baia Mare  organizație: WissenLab
Conferințe 2019
: ThetaHealing Practic, meditația Theta
Workshop 2019: ThetaHealing și meditația Theta – Workshop

Scurtă Descriere
:
1. Meditația Theta 15 min
2. Despre Dig Deeper, Sapare profiunda în Subconstinet 5 min
3. Exemplu de săpare 10 min
4. Întrebări și Răspunsuri 10 min

Pitters Andreas-Longinus Arad – Vizionar - Centrul de Meditație Ghidată Arad
Prezentare: Centrul de Meditație Ghidată Arad este un proiect-concept, realizat cu scopul de a aduce cât mai aproape un grup de oameni cu interese similare, care își urmăresc evoluția spirituală și fizică împreună. Prin sesiunile susținute, se urmărește eliberarea percepțiilor care ne ancorează în trecut. 
CONTACT:
tel: 0727 390 153 faxemail: web: www.spiritualsettlers.com adresă: Str. Onisifor Ghibu, nr. 4-6, ap. 5, Arad  organizație: Centrul de Meditație Ghidată Arad
Conferințe 2019: Beneficiile Meditației în timpul sarcinii

Ramona Venturini Timișoara – Consultații Astrologie și Tarot – metafizician astrolog, Asociația Geea Life, autoarea cărții: „Pelerini la Santiago de Compostela” - Jurnalul celor 900 de km perpedes din Pirinei până la Atlantic pe Camino
Prezentare Carte: Cartea descrie stările, experiențele și traseul de pelerinaj de pe parcursul celor 36 de zile de mers pe jos,cu o medie de 25 – 30 de km pe zi, din Franța până la „Capătul Pământului” (Cabo Finisterre) din Spania, la Atlantic. Nu va fi doar un moment literar sau turistic, ci unul spiritual, după cum declară autoarea în prefață: „… doresc să spun că este un simplu jurnal menit să descrie trăirea mea pe Camino și sensul acestei cărți este să facă cunoscut acest Camino de Santiago – un drum magic plin de Bucurie, Frumusețe și Iubire.
CONTACT: tel: 0722 679 425 mail: web: www.geealife.ro adresă: Cabinet de Metafizică și Astrologie str.
Bujorilor nr. 14 Timișoara
Conferințe 2019: Astrologia și lecțiile karmice

Conferințe & Videoproiectie 2019: Ayahuasca și Shamanii din jungla Amazonului
Workshop 2019: Qigong-ul luminii - meditație pe centrul inimii 
Conferințe & Videoproiectie 2019: Camino de Santiago - 9000 de km pe jos prin Franța, Spania și Portugalia (conferință și videoproiecție)

Răzvan Decuseară - Râmnicu Vâlcea – Coach dezvoltare personala.
Prezentare: Răzvan Decuseară se ocupă de interpretarea mandalelor din 2013, până în prezent ajungând să interpreteze câteva mii de mandale, contribuind, astfel, atât la îmbunătățirea, cât și la promovarea sistemului prin intermediul paginii sale de Facebook – Mandala – calea catre Sine.

CONTACT: tel: 0752 116 768 email:  web: www.facebook.com/MandalacaleacatreSine organizație: Asociatia Practicienilor de Reiki si Terapii Complementare Sfantul Mare Mucenic Pantelimon Ramnicu Valcea.
Conferințe 2019:
Descoperirea potențialului uman prin intermediul mandalelor
Scurtă Descriere: Fiecare persoană vine cu o anume misiune, cu anumite calități pe care le poate manifesta, dar fie nu ajunge să le cunoască, fie le ignoră, însă le poate descoperi și conștientiza prin intermediul mandalei personale.

Roxana Ienovan - Instructor atestat dans, psiholog si psihoterapeut in formare
*** Armonizarea energiei feminine și găsirea echilibrului lăuntric prin dans

Sergiu Jenescu Arad – psihoterapeut
CONTACT:
tel: 0742 586 549 emailweb: http://jenescusergiu.wixsite.com/cabinetpsihologie, https://www.facebook.com/cabinetJenescuSergiu Skype: jenescu.sergiu adresă: Bd. Decebal, nr.2, camera 203 Arad Organizație: Cabinet Individual de Psihologie Jenescu Sergiu - ofer ședințe de psihoterapie, consiliere psihologică pentru persoanele în nevoie de suport pentru a ajunge împreună la obiective comune prin proces terapeutic
Workshop 2019: Nevoia de a fi în contact 
Scurtă Descriere: Voi prezenta prin slide-uri powerpoint și discuție, nevoia omului modern de a fi în contact cu sine și semenii săi prin social media, comunicare sau alte activități de socializare pentru a se simți validat, ascultat și util în comunitatea în care trăiește.

Silvia Takacs Timisoara - Coach&Trainer dezvoltare personala / metafizica
CONTACT:
tel: 0725 674001 email: web: www.szilvia.net
Conferințe 2019: Legile materializării
Conferințe 2019: Feminitate sacră

Simona Roșuț – Am studii de inginerie și de psihologie. De 30 de ani încerc să deslușesc tainele terapiilor complementare și de 12 ani practic șamanismul
CONTACT: tel: 0728 185 781 email: web adresăorganizație:
Conferințe 2019:
Ce este șamanismul, cu ce ne poate ajuta, cum poate fi învățat (prezentare și demonstrație - vom face o călătorie pe sunetul tobei pentru găsirea animalului de putere)
Scurtă Descriere: Șamanismul modern, adică cel pe care îl practicăm în zilele noastre, își are puterea și cunoașterea în șamanismul tradițional și folosește metodele acestuia.
Faptul că acum distanțele și comunicarea nu mai sunt o problemă ne ajută să facem o sinteză din toate metodele șamanice răsfirate pe întregul glob pământesc. Această cunoaștere are o unitate, astfel încât dacă înveți o tradiție, să zicem Nord Americană ea are în mare parte tot instrumentarul de care ai nevoie pentru a folosi această practică străveche și are în același timp diversitate, de aceea e nevoie să învățăm și alte tradiții. De exemplu prin șamanismul hawaiian descoperi că au metode prin care au aprofundat unele direcții, sum ar fi vindecarea relațiilor sau lucrul cu spiritele; sau cel sud american cu chirurgia energetică și munca psihopompă, sau cel nordic European învăluit în legende cu personaje cu nume greu de pronunțat și care ne-au lăsat la rândul lor alte metode, runele, busola Vegsimir, etc.
Șamanismul modern cuprinde toate aceste metode, pentru că ele încep să devină un fond comun de cunoaștere și experiență al umanității și poate fi accesat de oricine își dorește acest lucru.
De ce îi spun modern, pentru ca în primul rând îl practicăm noi oamenii de azi, care trăim în orașe și lucrăm cu și asupra unor persoane care trăiesc în prezent, care folosesc computere și telefoane, care au probleme specifice vremurilor noastre.
Dar mai există un motiv pentru care îl numesc modern și anume faptul că în prezent întreaga planetă trecând pe un alt nivel de conștiință ne permite tuturor să accesăm mai ușor și mai repede lumea nevăzută a șamanismului.
Pentru a demonstra acest lucru vom face o călătorie pe sunetul tobei pentru găsirea animalului de putere

Teodor Ciomocoș și Anda Ciomocos - Timisoara – ONG “Wise Education”
Prezentare: Obiectivul “Wise Education”: însoțirea oamenilor pentru a evolua si a fi înțelepți, iubitori, sǎnǎtoși, fericiți, împliniți, autonomi, inteligenți emoțional - prin seminarii, consiliere și terapii profunde, educație în inteligențǎ emoționalǎ si parentalitate constientă, voluntariat cu scopuri umanitare, prevenire prin constientizare, exemplu personal, deschiderea inimii, dăruire.
CONTACT: tel: 0724 083 243 email:  adresă: ONG “Wise Education”, Str. Putna Nr.14/A, Timisoara organizație: ONG “Wise Education”
Workshop 2019: Terapie efectivă de grup cu metoda Constelațiilor Familiale pt. vindecare și rezolvare probleme
Scurtă Descriere: Prin Constelațiile Familiale Sistemice putem înțelege și rezolva holistic atât problemele preluate din sistemul nostru familial, cât și cele proprii.
Workshop 2019: Relația cu Părinții și Relația cu Copiii - mini-workshop de lucru în grup cu metoda Constelațiilor
Scurtă Descriere: Vom lucra efeciv împreună în grup la vindecare probleme/blocaje în relațiile cu părinții și copiii, să simțim puterea vindecătoare a Constelațiilor Familiale.

Tiberiu Csikos – Instructor Yoga - Avatar Yoga isi propune sa ofere studentilor sai o serie de exercitii fizice, de respiratie, de concentrare prin care sa  experimenteze minunate beneficii la nivel fizic , mental, emotional si spiritual.
CONTACT: tel: 0720 696134 email:  web: www.avataryoga.ro adresă: P-ta Iancu Huniade nr.3, cladirea Modex, etaj 3, sala Aerobic Modex organizație: Avatar Yoga
Conferințe 2019:
De ce Avatar Yoga
Scurtă Descriere: ce este avatar ?, ce este yoga?, ce sunt asanele ?, ce fac asanele ?, ce este pranayama ?, beneficile pranayamei, ce este flexibilitatea ?, cum devenim mai flexibili ?, cum facem un obicei din yoga, ce este puterea ?, cum devenim mai puternici?, si multe altele.....

 

0

DATE  CONTACT  EZOTERICFEST  TIMISOARA (inscrieri, contracte, formulare si alte informatii):
Asociatia Geea Life: email:
geealife @ yahoo.com tel: 0722 371196 Marcel Doros - www.geealife.ro - www.ezotericfest.ro
Grup de Discutii http://groups.yahoo.com/group/ezotericfest (se poate inscrie oricine doreste)
Se poate solicita prin email sau tel contractul de inscriere, planul expozitiei, formularele si anexele.
Expotimisoara International: www.expotimisoara.ro tel/fax 0256 293217, tel 0256 499443/ 446  Persoana contact: Culea Aurora 0741 700153

horizontal rule

Home | Inscriere | PROGRAM | ARHIVA | Galerie-Foto | Parteneri | Localizare | Video | Promovare | BEAUTY LIFE EXPO