Festivalul EzotericFest Timisoara
Conferentiari EzotericFest

 
DOWNLOAD OFERTA SI FORMULARE INSCRIERE

CONTACT:
geealife @ yahoo.com TEL: 0722 371 196

Home
Inscriere
PROGRAM
ARHIVA
Galerie-Foto
Parteneri
Localizare
Video
Promovare
BEAUTY LIFE EXPO

Asociatia Geea Life


Ezoteric Fest


Qigong – Taijiquan

Fundatia Romana

Grup de Dialog
ALTERNATIVE
si Stiinte Spirituale

Click to join alternative_spirituale
Click to join alternative_spirituale

Grup de Dialog
BON CAMINO
Pelerinajul
la Santiago
de Compostela
Spania

Click to join bon_camino
Click to join bon_camino

Grup de Dialog
SCOALA de
ASTROLOGIE

Click to join scoala_astrologie
Click to join scoala_astrologie

Grup de Dialog
EZOTERICFEST

Click to join ezotericfest
Click to join ezotericfest

Grup de Dialog
EXPOZODIAC

Click to join expozodiac
Click to join expozodiac

 


INSCRIERI Conferinte, Workshop, Demonstratii, Concerte...
Ezotericfest 10- 13 Mai 2018
(alfabetic) *** Lista nu este definitiva, mai pot apare modificari…

Adrian Campean Timisoara – Artist liber, metafizician
Prezentare: Pe parcursul a 30 de ani evolutie constienta si prin actiunea legilor vietii,accesul la energie si informatie imi permite sa impartasesc cea ce numim generic cunoastere,pe calea armoniei si unitatii.Pentru a intelege si experimenta unitatea,este necesara aceasta metastiinta care unifica,defragmenteaza si leaga TOTUl..
CONTACT:
tel: 0743 586 612 email:
Conferințe 2018:
Conexiuni Metafizice
Scurtă Descriere: Exista exprimare adevarului si cunoasterii,prin toate mijloacele filosofice,culturale,ezoterice,artistice etc si exista ADEVARUL, ca un proces dinamic de relevarea sinelui. Voi incerca sa creez conexiuni care sa ne permita sa traim experienta intre ce stim si ce suntem.

Adrian Scheul – Asistent al doamnei Aurora Sitarus de circa 10 ani, seminarist si ulterior conferentiar de circa 5 ani, in cadrul Universitatii Populare Ioan Dalles Bucuresti
CONTACT:
tel: 0740 977605 email:
Conferințe 2018: 3 nivele - 3 tipuri de abordare. Constientul, intre supra si sub-constient

Adriana Sorina Stefanescu – terapeut transpersonal și coach-fosfeno-pedagog
Prezentare: Adriana Sorina Stefanescu a emigrat în Spania acum 20 de ani, s-a format ca specialist în măsurarea bio-energie cu Estacion Aura Video (Kirlian), este terapeut transpersonal și coach-fosfeno-pedagog.
În prezent predă cursuri de Lumină Naturala cu Fosfene - Dr. Lefebure Mehoods in Spania si in Romania.  
CONTACT: tel: 0034609119646 email:  web: www.fosfenismul.com
Conferințe 2018: Activarea glandei pineale cu Fosfene 
Scurtă Descriere: Fosfenismul este o metodă de lucru individuală și de dezvoltare personală excepțională, care aduce vieții noastre cotidiene echilibru emoțional și foarte bune rezultate în cazurile de anxietate, depresie și insomnie.
Fosfenele îi ajută pe copiii noștri să învețe și să memoreze mai ușor și în același timp să-și crească performanțele în studiu și pe noi ne ajută să reducem stresul cotidian și să ne mărim creativitatea.
Cu ajutorul fosfenelor veți învăța cum puteți să transformați energia luminii în energie mentală, în putere și conștientizare subtilă și cognitivă. 


Alexandru Matei București – profesor de meditație, a urmat cursurile Universității Brahma Kumaris din Paris, practică meditația de peste 20 de ani, responsabil al centrului de meditație din Bucuresti
CONTACT:
tel: 021 667 65 36, 0721 675 430 email: web: www.brahmakumaris.ro  adresă: Strada Polonă, nr. 21,  et.2, ap. 15, sect. 2, Bucuresti organizație: Centrul de meditatie Brahma Kumaris din Bucuresti
Conferințe 2018: Sămânța arborelui umanității
Scurtă Descriere: Supremul, Energia Binefăcătoare pentru toate sufletele, este total împlinit, veșnic complet și pentru totdeauna constant, constant în nume și constant în calități. Nici un suflet omenesc nu are această constanță, și de aceea ne întoarcem mereu către Dumnezeu atunci când căutăm stabilitatea și statornicia ce ne lipsește nouă. Aflându-se în afara ciclului temporal al acestei lumi fizice, El păstrează cunoașterea absolută a dramei universale în toate dimensiunile ei. El este însuși Adevărul.
Deoarece este complet și perfect pentru eternitate, toate actele Lui sunt absolut binevoitoare și altruiste pentru toți ceilalți, fără nici o motivație personală. Numele Lui înseamnă de asemenea, atât „Punctul”, ca o referire la forma Lui eternă, cât și „Sămânța”, Cel în ființa căruia există informația „arborelui genealogic” uman, al întregii Creații.
Datorită înțelepciunii Sale perfecte, al compasiunii nelimitate și a purității Sale veșnice, El transformă sufletele umane impure și slabe, în suflete pure cu calități divine. El distruge răul care este cauza tuturor nenorocirilor și în acest fel re-creează o nouă ordine mondială. El este Eliberatorul, Călăuza, Purificatorul, Cel care Înlătură Suferința și Conferă Fericirea Fără Margini. Binefăcătorul, Sufletul Suprem, singurul care este liber de acest ciclu al nașterii și al morții, este singurul care  rămâne  pentru totdeauna  fără  corp.  El  este  acela  care  este  total  perfect,  veșnic  împlinit,  mereu  egal cu Sine, mereu cu același nume și aceleași proprietăți. Și lăcașul Său permanent este același.  Numele oamenilor sunt numai niște etichete date corpului fizic. Nici un om nu are stabilitatea și permanența lui Dumnezeu, Cu toții suntem suflete, cu toții suntem frați în raport cu Dumnezeu - Tatăl, dar felul de a ne manifesta, de a ne exprima diferă de la unul la altul. Acesta este miracolul genezei.

Anda Manta Bucuresti - Energoterapeut / Master Usui Reiki /Violet Flame/Melchisedek Priestess/Angel Therapy/Karuna Reiki/Q-RAK Cultivation/Past life regressions
CONTACT:
tel: 0799 179 555  email: web:
Conferințe 2018: Rugaciune pentru curatarea Karmei personale si de neam

Aurelia Haiu București – Presedinte si Fondator al Fundatiei, Editurii si Centrului Holistic ARMONITA, Membru Corespondent al Academiei Internationale de Stiinte in domeniul Ecologiei si protectiei vieti, Profesor Universal Tao - Thailanda; HRD Academy - Italia;  "Psychoanalyst in psychoinformatiology", "Cosmoenioufologist", "Psychoinformatiologist predictor" - Academy of Cosmohumanism ;  "Omega Coach"- Germania, "Life Coach", "Neuro-Linguistic Programming", "Hypnotic Practitioner" - Olanda, Maestru Qi Gong, Tao Yin, Chi Nei Tsang, s.a.discipline holistice, terapeut holistic, explorator PRACTIC al rezervelor interne ale organismului uman: intuneric absolut timp de 21 zile x 3 ori, post qigong (fara apa si mancare) timp de 21 zile x 3 ori, expeditie in conditii de extremitate maxima in desertul Sinai, Egypt (50 km/zi x 5 zile). 
CONTACT: tel: 0722 727 652 mail: web: www.armonita.ro adresă(sediu): Bd. Sincai, sect.4 București organizație: Fundatia Armonita Activitate: Qi Gong, Taoism, Chi Nei Tsang, gimnastică terapeutica chinezească, terapia coloanei, tehnici psiho-energo-informationale, carti, produse naturiste, accesorii pentru practică (oua jad, bețe bambus, etc).
Conferințe 2018: Secrete taoiste pentru sanatate, tinerete, frumusete cu ARMONITA

Aurelian Curin – medic, maestru Reiki linia traditionala Takata, numerologg, autor al lucrarii "Numerologia Sufletului"
Prezentare: Doctorul Aurelian Curin este absolvent al Facultatii de Medicina si Farmacie din Timisoara, promotia 1997, sectia Medicina Generala. Dupa anul de stagiatura efectuat in cadrul Spitalului Municipal Arad a urmat specialitatea de Medicina de Laborator finalizata in 2003 iari ulterior masteratul in Managementul Sanitar in 2006.
CONTACT: tel: 0731 282 624 email:  web: http://reiju.org/reiju/
Conferințe 2018:
Lansare Carte 2018:

Boros Bela Budapesta – Ph. D. Medicina Alternativa – Energetica viului – patologie și metode de detoxifiere
CONTACT: 0757 457 310 06 20 9811 011
Conferințe 2018: Nanopurtatorii o nouă dimensiune în terapiile complementare
Conferințe 2018: Uleiurile esențiale în terapiile complementare

Cezar Culda - Președinte Fundația Română de Qigong
Prezentare: Cursuri de Qigong, Taiji, Feng Shui, Masaj, Reflexoterapie – CD-uri Exersari Qigong, DVD-uri Taijiquan Cursuri Video. Autorul cartilor: LUMEA MINUNATA A QIGONG-ULUI si MEDICINA TRADITIONALA CHINEZA SI QIGONG-UL TERAPEUTIC.
CONTACT: tel: 0722 935 040 mail: web: www.qigong.ro
Conferințe 2018: Transformări alchimice prin practica meditației din Qigong

Clubul Sportiv Taiji- Qigong Timișoara – Cursuri, Stagii, Tabere, Exersari de Qigong, Taijiquan, Mobilitate si forme de baza, Masaj terapeutic, Materiale specifice
CONTACT:
tel 0722 371 196 email: web: www.qigong.ro Reprezentat de: Marcel Doros 0722 371 196 si Ramona Venturini 0722 679 425
Prezentare (stand- activitate): Exersări săptămânale de Qigong și Taijiquan (Tai Chi) pentru începători și avansați, forme de baza din Wushu - specifice artelor marțiale interne și culturii tradiționale chinezești. Forme meditative statice sau dinamice din qigong-ului terapeutic, meditație în mișcare - gimnastică terapeutică energetică chinezească prin formele de 24, 85 din Taijiquan stilul Yang. Organizarea cursurilor și exersărilor intensive susținute de Maestrul Cezar Culda în Timișoara. Participarea la stagiile și taberele anuale în cadrul Fundației Române de Qigong. Promovarea practicilor terapeutice energetice utile în exersarea individuală prin diverse texte clasice, cărți sau materiale audio și video. PRACTICA DUCE LA PERFECȚIUNE.

        PROGRAMUL  EXERSĂRILOR  SĂPTĂMÂNALE  DIN  TIMIȘOARA
01. MARTI orele 18.00 – 20.00 Exersare de TAIJIQUAN
----- (incepatori si avansati, Formele de 24, 85)
LOCATIE: LICEUL TEORETIC BARTOK BELA - SALA DE SPORT - B-dul Regele Carol I nr. 11, in zona Iosefin, langa Biserica de la intersectia B-dul Regele Carol (fostul Tineretii) cu B-dul Gen. Ion Dragalina, o statie de tramvai inainte de Gara de Nord.
                 ------------------------------------------------
02. MIERCURI orele 18.00 – 20.00 Exersare de QIGONG
----- (incepatori si avansati, Forme meditative statice si dinamice)
LOCATIE
: Str BUJORILOR nr. 14 - zona Calea Sagului, prima strada pe dreapta dupa str. Ana Ipatescu (linia tramvai 7) acces cu Autobuzul 33.
                 ------------------------------------------------
03. JOI orele 18.00 – 20.00 Exersare de TAIJIQUAN
----- (incepatori si avansati, Formele de 24, 85)
LOCATIE: LICEUL TEORETIC BARTOK BELA - SALA DE SPORT - B-dul Regele Carol I nr. 11, in zona Iosefin, langa Biserica de la intersectia B-dul Regele Carol (fostul Tineretii) cu B-dul Gen. Ion Dragalina, o statie de tramvai inainte de Gara de Nord.
                 ------------------------------------------------
       PROGRAM LA EZOTERICFEST:
Demonstrație de Qigong și Taijiquan stilul Yang:

Cristian Andrei Tătaru Cluj – psihanalist

CONTACT: tel: 0748 108107 email: web: http://filanaliza.com  adresă: Cluj Napoca str. Dr. Victor Babes nr.10 organizatie: Societatea Romana de Filanaliză
Conferințe 2018: Tantrism și Psihanaliză
Scurtă Descriere: „Freud a spus că ar fi putut vorbi despre doctrina sa ca despre o erotică... Lacan se întreabă dacă descoperirea freudiană ne ține încă sub dialectica dorinței și a Legii și dacă ființa umană a fost deja capabilă să elaboreze ceva care să transgreseze această Lege și să introducă deasupra moralei o erotică... Să spui că există raporturi la adevăr care nu interesează actul sexual, iată ceea ce nu este adevărat... Adevărul privește realul, în măsura în care suntem angajați în el prin actul sexual, care nu este sigur dacă există, chiar dacă doar el interesează adevărul... Totul se învârte în jurul dificultății inerente actului sexual... Oare psihanaliza a adus adus vreo altă lumină asupra acestei teme, dacă nu faptul de a-și da seama că rațiunea propriei existențe stă tocmai în această dificultate, a femeii și a bărbatului, de a se putea repera în logica sexului?”

Daniela Szerencsi - Conferințe 2018: Povestea Iertării de Sine

Timisoara – terapeut, Maestru Reiki, radiestezist
CONTACT:
tel: 0744 787 464 email: web: www.terapiiculumina.ro adresă: Cabinet et. 1, Casa Tineretului, strada Aries nr. 17, Timisoara organizație:
Conferințe 2018:

Elena Nastaca - Scoala si Cabinet de Masaj Terapeutic thai Regal - afiliata cu Scoala TMC Chiang Mai, Thailanda
CONTACT: tel: 0761 683 836 faxemail: web: https://www.terapia-thai.ro/  adresă: Str Titu Maiorescu, nr 11 Timisoara organizație: Scoala  si Cabinet de Masaj Terapeutic Thai Regal
Conferințe 2018: Masajul Thai Regal - de la Vindecare la Întreținere Corporală, Mentală și Energetică
Scurtă Descriere: Cu o traditie de peste 4000 de ani, Masajul Thai a avut un parcurs milenar, fiind initial practicat in Templele din Thailanda si catre familia Regala, apoi in sanatori, si in ultima faza, el este invatat si practicat in sanul fiecarei familii Thai.
Prin tehnici de presopunctura si stretching dealungul liniilor energetice de pe intreg corpul (de ei supranumite Sen Sib), Masajul are ca scop atat detensionarea musculara, cat si eliberarea energiilor stagnante in corp.  Scopul este echilibrarea energetica a corpului, care va duce  intr-un final si la o echilibrare mentala/relaxare si restabilirea starii de bine a organismului. 
In baza acreditarii si afilierii cu scoala TMC Chiang Mai Thailanda, Scoala premiata de Familia Regala ca fiind cea mai buna scoala de masaj Thai, avem onoarea de a aduce aceasta arta sa fie cunoscuta si practicata de fiecare din noi. 
Sanatatea nu mai este un mister, sanatatea este la indemana tuturor!


Eli Cătană Arad – Asociația Cristal Life România
CONTACT: tel: 0723 326193, 0722 312525 mail: web: www.cristal-life.ro, www.librariespirituala.ro adresă: str. Hortenzia nr. 9 cod: 310200 Arad
Conferințe 2018: Meditația Heartfulness - Explorează resursele nelimitate ale inimii - De la a gândi la a simți

– cibernetician - Societatea de Parapsihologie Timișoara Lenuța Onofraș Timișoara – Lightworker & orgone therapist – terapii cu lumină
CONTACT:
tel: 0760.933 165 email: web: http://putereaorgonului.blogspot.ro
Conferințe 2018: Misterioasa Energie Orgonica

Gabriela David Suedia – Nascuta in Iasi, Romania, in 1968.Absolventa a Facultatii de Fizica, Universitatea “Al. I Cuza” din Iasi, Romania si licentiata in asistenta medicala, Metropolitan University College, Copenhaga , Danemarca. 
A practicat sustinut Hatha si Kriya Yoga (initiata in Kriya Yoga in 1996 de catre Swami Shankarananda Giri, pe linia lui Sri Yukteswar), a partecipat la silent retreats cu Noel Boyd (profesor recunoscut de pe linia lui Ramana Maharishi), retreats cu Eckart Tolle, retreats cu Byron Katie cunoscută pentru ”The work”, initiata in Reiki nivelul 1 si 2,  Karuna 1 si 2, curs de meditatie Zen (Kaare Landfald, Suedia). In prezent este printre putinii in lume care a primit permisiunea de a da initierea in Kriya Yoga. In ultimii ani a fost invitata sa tina satsang in diferite ocazii in diferite parti ale lumii.
CONTACT:
tel: 0046-793491679 fax emailweb: www.verticalliving.eu adresă: Suedia organizație: Vertical LIving Suedia
Conferințe 2018: Satsang.
Intilnire meditativa cu noi insine
Scurtă Descriere:
Prin definitie satsangul este o intilnire in Adevar, o invitatie de a privi ceva mai profund in noi, in clipa prezenta si de a ne redescoperi dincolo de definitii stereotipe. ”Eu sunt” este intoarcerea acasa, in spatiul infinit si nelimitat de dincolo de minte.
Conferințe 2018: Satsang.
Kriya Yoga o metoda autentica pe calea realizarii de Sine
Scurtă Descriere:
Kriya Yoga este o tennica autentica de meditatie, adusa in Est de marele yoghin Paramahamsa Yogananda (cunoscut in primul rind prin bestsellerul international ”Autobiografia unui Yoghin”). Este o tehnica transmisa de la maestru la discipol, pe cale orala si la ora actuala nu exista carti care sa aibă publicata aceasta tehnica, ea fiind păstrata secreta de-a lungul multor generatii de yoghini.
Workshop 2018: Meditație ghidată
Scurtă Descriere:
Workshop. Respiratie. Meditatie ghidata. Biblia ne spune: ”Be still and know that I AM GOD”. (”Rămâi in Pace si cunoaste-mă ca pe Dumnezeu”)

Georgia Deaconu
București - Maestru Feng Shui - realizator emisiune “Totul este Feng Shui” la 6TV
CONTACT:
tel: 0771 591 121 email: web: http://fengshuiarmonie.ro, https://www.facebook.com/ArmonieFengShui/posts/480133512158639 adresă: str Aurel Vlaicu, 39, ap.14, sect.2 București
Conferința 2018: Totul este Feng Shui
Scurtă Descriere: Conferința cuprinde trucuri pentru îmbunătățirea vieții in 2018. Stim cu totii cat este de important este sa te simti bine in caminul tau. Nu intamplator se spune " home sweet home". Casa trebuie sa fie un loc in care sa te regasesti si care sa te incarce cu energiile care iti sunt benefice conform structurii tale. De aceea ne-am gandit sa iti oferim o casa de vis, care sa ti se potriveasca intocmai, in care energiile iubirii, armoniei si abundentei sa circule in flux.
Scopul artei Feng Shui este de a ne preveni asupra perturbarilor si modificarilor pe care mediul inconjurator (casele, obiectele, peisajele, formele) le poate avea asupra circulatiei armonioase a energiei, este bine sa fim atenti la ceea ce exista in jurul nostru atunci cand cumparam, construim sau amenajam o locuinta. Pentru o consultanță Feng Shui vă rugăm să ne contactați! 0770 324 184 Maestrul tau feng shui GEORGIA DEACONU.

Gheorghe Cohal
Bucuresti – jurist si ufolog – cromoterapie
CONTACT: tel:
0745 875 252 mail: web: http://luviom.ro/
Conferințe 2018: LUVIOM
, Terapie Informațională  
Scurtă Descriere: Sistemul LUVIOM consta intr-un aparat si procedeu neinvaziv pentru sistemul biologic, in sensul ca nu se introduc in acesta substante chimice, medicamente, campuri magnetice sau electrice si consta in proiectarea asupra corpului, de la distanta, a luminii de diferite culori, modulata in frecventa pe LED-uri.
Efectele procedurii asupra corpului sunt: – se realizeaza o relaxare generala la nivel fizic si psihic, – se echilibreaza aura corpului, – se activeaza si se echilibreaza chakrele, – creste vitalitatea, – se declanseaza procesele de vindecare, – se intra rapid in starea de meditatie profunda caracterizata prin ritmuri cerebrale alfa, – scoate si elimina din subconstient problemele declansatoare de stress, – curata mediul in care este amplasat aparatul, de energii negative, – efectul poate fi transmis si la distanta, inclusiv pe internet, – procedura poate fi efectuata si in grup, pe mai multe persoane simultan.

Gheorghe Iovu Timișoara – Muzician, CD-uri Muzică Terapeutică și de Meditație – Meloterapie
GHEORGHE IOVU, “magicianul sufletelor”, este artistul timișorean care compune și interpretează muzică terapeutică de peste 20 de ani, fiind primul meloterapeut acreditat de instituții de specialitate. Obținând rezultate remarcabile în diverse spitale, clinici și cabinete medicale, contribuind cu succes la vindecarea sufletească și trupească a celor suferinzi. Absolvent al Școlii Populare de Artă din Timișoara în anul 1975, a lansat prima casetă în 1995, “Muzică terapeutică”, iar până în prezent a realizat 10 albume și a susținut o multitudine de concerte, atât în România, cât și în Statele Unite, Germania, Ungaria, Danemarca, Austria, Italia, Franța etc. Pentru Gheorghe Iovu muzica înseamnă viață, consecvența, dăruirea, modestia și naturalețea cu care interpretează fiecare piesă i-au adus recunoașterea națională și internațională.
CONTACT: tel: 0722 611872 email: web: www.gheorgheiovu.ro adresă: Cabinet de Meloterapie pe str. Răsăritului bl. 16, sc. A, ap. 1 – informații la tel: 0722 611872
Concert de Muzică Terapeutică la deschiderea festivă de JOI 10 Mai 2018, ora 11.30
*** Concert de Muzică Terapeutică -  - prezentarea dr. Miruna Popescu Iovu --

Ioan Adrian Nicula Cluj-Napoca – Dr. Specialist in Medicina Traditionala - Centrul de Medicina Traditionala ALCOOR CONTACT:
tel 0264 410213, 0745 533284, 0727 806 396 email: adresă: Bd 21 Dec 1989 nr 152/31 Cluj Napoca
Conferințe 2018: Metode de diagnosticare energetică -pe iris; pe aură; pe câmpul energetic, ca metode noninvazive și deosebit de exacte, anestezii și deblocări energetice
Workshop 2018:
Demonstrații de Anestezii energetice, deblocări energetice și metode de reechilibrare energetică și magnetică, cu înalte tehnologii japoneze, în terapia durerii
Conferințe 2018:
Nutriția celulară- singura metodă naturală de rezolvare a cauzelor bolilor fizice și a dezechilibrelor de orice fel. Forța produsului natural autentic evaluată prin test Kinezologic, poate arăta în ce măsura produsul natural poate rezolva bola, despre hidratarea efectivă a întregului organism
Workshop 2018:
Forța de penetrare a membranelor celulare cu APA PI MAG (Apa Vie) singura apă care asigură o foarte evidentă hidratare, care produce efecte în aproximativ 45 secunde

Iulia Vurdea – Elfa's Grimoire producator hand-made
CONTACT:
tel: 0728 776 749 email
Conferințe 2018: Cum sa ne alegem cristalele
Scurtă Descriere: Metode intuitive de alegerea cristalelor, putine informatii de baza legate de ce sunt cristalele si cum ne pot ajuta in vindecare si despre cum sa facem diferenta dintre cristalele naturale si cele contrafacute.

Hari Deva Eriksson Suedia – Deva si-a inceput calatoria spirituala acum 38 de ani. In 1976 aceasta cautare interioara si-a gasit raspuns in yoga si meditatie; după un an de practica yoga intensiva, a ajuns in India unde a devenit discipolul lui Osho Rajneesh.
In anii care au urmat, a avut intilniri remarcabile cu maestrii si intelepti, dar Osho a ramas intotdeauna Maestrul  cel mai apropiat sufletului său. 
Metoda “Revelarii Sinelui” a devenit principala lui preopcupare in 1977 cind a participat pt prima data la o sesiune de “Enlightment Intensive”. In 1981, sub tutela lui Yogeswar Muni (Charles Berner), fondatorul acestei metode, s-a pregatit in mod intensiv pentru a putea conduce el insusi aceste sesiuni.
Hari Deva este de asemenea expert in metode cum ar fi Bioenergetics, Osho Therapy, Rebirthing, The Work, KBT (terapie cognitiva) precum si instructor in Kundalini Yoga, instructor Oneness si fondator al unei miscari spirituale in Suedia (“Angsbacka”) cunoscută in toata lumea pentru Festivalul International “No Mind” pe care el l-a creat si condus multi ani. El este de origine din Suedia si isi va sustine sesiunile de Enlightment Intensive in limba engleza.
CONTACT:
tel: 0046-735109370 email web: www.verticalliving.eu adresă: Suedia organizație: Vertical Living, Suedia
Workshop 2018: Enlightenment Intensive (Proces intensiv care conduce către Iluminare)
Scurtă Descriere: Workshopul Iluminarea intensivă, se bazează exclusiv pe un format simplu, puternic și eficient si ajuta oameni de toate vârstele și mediile să atingă diferite stadii de iluminare. 

Incă din 1960, aceste retrageri de Intensive Enlightment a permis multor oameni obișnuiți să descopere fără nici o îndoială că adevărata trezire spirituală este un fenomen foarte real, care poate fi atins intr-un timp remarcabil de scurt.
Conferințe 2018: Cum sa trăiesti in pace si armonie cu tine insuti si cu ceilalti.
Scurtă Descriere: Orice situație este așa cum este, ea neavind încorporată în sine o anumita valoare. Aceasta valoare apare din propria ta gândire care judeca dacă o situație este bună, rea sau neutră. Cum te simti depinde de gandirea ta! Acesta este un adevăr fundamental. Când înțelegeți pe deplin aceasta, viața vă va apartine. Vă este dor sa va simtiti liberi si fericiti?  Bine ati venit la acest workshop.
Workshop 2018: Meditatie Ghidata. Descindere in esența lui ”Eu sunt”
Scurtă Descriere: Un Workshop in care Va invit sa ne uitam împreuna la cum va puteti crea viața pe care v-o doriti cu adevărat!

Laura Ceica Timisoara – Scriitoare, artist plastic, metafizian,practicanta reiki si munay ky
Prezentare: In procesul de evolutie si expansiune a constiintei am invatat sa inteleg viata, lumea si universul prin intermediul artei, filosofiei, spiritualitatii si literaturii.
CONTACT:
tel: 0734 646 595 email:
Conferințe 2018: Arta si culoare in spiritualitate
Scurtă Descriere: Aceasta prezentare isi propune sa abordeze conexiunea dintre vibratii,culori,emotii si arta ca mijloc constient de vindecare si intelegere a propriului sine.

Leontin Nedelcu Timișoara – Președintele Asociației Maseurilor Profesioniști din Banat
CONTACT: tel: 0256 217483, 0722 471382, 0746 173 825 mail: web: www.masajbanat.ro 
Workshop 2018: DEMONSTRAȚIE DE MASAJ - Manevre pentru prevenirea și tratarea afecțiunilor lombosacrate, din terapia YUMEIHO/ Terapia THAI/ Terapia ZEN SHIATSU
Workshop 2018: DEMONSTRAȚIE DE MASAJ - Abordarea extrem orientală pentru flexibilitatea articulațiilor în general

Liviu Octavian Lugojan Timisoara – inginer hidrotehnician
CONTACT: tel: 0732 124 967 email:
Conferințe 2018:
Templul din Ierusalim
Scurtă Descriere: Locatie: Muntele Sionului, colina Moria. Istoria constructiei: Dumnezeu ii arata lui Moise, in desert, dupa iesirea din Egipt, cum sa constriasaca Cortul Intalnirii si toate obiectele sfinte. Dupa planul Cortului, Regele David pregateste materialele, iar fiul sau. Solomon construieste Templul(terminat in 967 i.d.Hr.) Acesta este distrus de Babilonieni in 586 i.d.Hr.Al Doilea Templu este ridicat in 538 i.d.Hr. de evreii intorsi din exilul babilonian, cu bani de la regele persilor, Cirus. A fost distrus de romani in anul 70 d.Hr. Preotii si hainele lor…. Modul de desfasurare al inchinarii…. Semnificatia constririi Celui de-al Treilea Templu…. Viziunea cosmica asupra Temlului: Coloanele-Puterea lui Dumnezeu( simbol masonic); cele 3 parti constructive-cerul, pamantul si apa; obiectele din Templu-astrele…..

Lucian Stancu Timisoara – Arhitect, am studiat Kabbala, numerologie si istoria religiilor. Am descoperit Reiki pe parcursul acestor studii
CONTACT:
tel: 0742 026 535 fax: 0356 818544 email:  
Conferințe 2018: Numerologie practică
Scurtă Descriere: Numerologia reprezinta una dintre cele mai vechi dar si accesibila arta ezoterica a anticihitatii si contemporaneitatii deopotriva. Elemente de istoria religiilor. Exemplificari practice ale numerologiei

Manuel Christian & Liliana Corina Maurer – Centru Vywamus Romania
Prezentare:
***Manuel Christian Maurer, psihoterapeut Germania, consultant TimeWaverź
***Liliana Maurer facilitator ( instructor) de Acces Barsź 
CONTACT:
tel: 0722 517 101 email: web: www.vywamus.ro, www.tcenergydesign.ro, www.accessconsciousness.com organizație: TC energy design & Centrul Vywamus Romania
Misiunea TC energy design: în spiritul timpului nostru, să ne reamintim și să revenim la forța noastră interioară, oferind pentru viața de zi cu zi metode naturale de vitalizare a apei și mediului înconjurător. Logo-ul TC  Puterea formei ce crează Viața. TC energy design produce sticlărie (carafe, pahare) destinată restructurării și revitalizării apei potabile în cel mai natural mod posibil cunoscut.
Conferințe 2018: Manuel Christian Maurer - Demo Analiză și echilibrare Inimă-Tensiune (Cardio-vascular) cu TimeWaver Medź
Scurtă Descriere: TimeWaverź - Conexiunea Ta cu campul informational
TimeWaverź e dispozitiv medical pentru analiza, investigarea si echilibrarea blocajelor si a dezechilibrelor, chiar in campul informational/ morfic. E conceput, dezvoltat si fabricat in Germania. Medici, terapeuti si consultanti il folosesc in cabinete si clinici pentru a face analize in timp real si pentru a restabili echilibrul, adica  starea optima de functionare, in rezonanta. Atat analiza cat si tratamentul se pot lucra ori “in persoana”, ori ” la distanta”.
TimeWaver ź lucreaza simultan in 10 nivele de analiza, si pentru fiecare nivel exista posibilitatea de a alege tratamente specifice si particularizate, cu scopul de a schimba si elimina cauza profunda,  psihosomatica a bolilor si problemelor. Are programe de corelare cu analizele de laborator clinic si cu listele ICD 10 ( Clasificarea internationala a bolilor).
Persoana care primeste tratamentul la distanta nu trebuie sa urmeze un protocol, sa poarte un dispozitiv sau sa isi intrerupa activitatea la intervalele la care e trimis tratamentul.
TimeWaverź lucreaza pentru client si pacient 24 ore din 24, 7 zile pe saptamana, fara fi necesara prezenta fizica a pacientului, la cabinet. https://www.facebook.com/TimeWaver-Consultant-Manuel-Christian-Maurer-1442418169166843/
Conferințe 2018: Manuel Christian Maurer - Demo TimeWaver Medź pentru Diabet
Scurtă Descriere: TimeWaverź - Conexiunea Ta cu campul informational
Pornind de la analiza de Coerenta a organelor si a sistemelor vitale, cu dispozitivul medical TimeWaverźMed, putem stabili precis care e cauza bolii, chiar daca e karmica sau genetica, care sunt corelatiile psiho-emotionale declansatoare, si apoi, putem incepe un proces de echilibrare, care sa conduca la ameliorarea simtomelor si la redobandirea starii de bine/sanatate.
E recomandat ca analiza sa fie facuta in prezenta persoanei afectate, iar trimiterea pachetului de “tratament” se va face “la distanta”, pe perioade determinate ( 3-6 luni). Tot la cca. 2 saptamani se vor face analize intermediare, si, in functie de modificarile produse, vom interveni in pachetul de tratament cu solutii adecvate.
Cele 10 nivele de analiza si echilibrare, abordeaza si lucreaza efectiv pe corpul fizic, la gandire, la emotii si sentimente, dar si  in planul spiritual: cel de Suflet, karmic, genetic si mostenirea tiparelor familiale, etc. .
Tratament aplicat individual, personal sau la distanta, ia forma unor ”liste de tratament”cu: remedii diverse, substante active continute in medicamente, remedii homeopate, acupunctura, reflexoterapie, preparate fitoterapeutice, etc. . Pachetul e individualizat si schimbat periodic, in functie de evolutia personala spre starea de bine, sau daca e eliminata cauza profunda a bolii.
Tratamentul are ca efect sustinere energetica si psihica  in cazul bolilor cronice, a medicamentelor care au efecte secundare si in cazul interventiilor chirurgicale. https://www.facebook.com/TimeWaver-Consultant-Manuel-Christian-Maurer-1442418169166843/
Conferințe 2018: Liliana Maurer – Demo TimeWaver Medź și Integrarea Umbrei Sinelui
Scurtă Descriere: Prin programul TimeLine - Axa timpului putem analiza si trata cauzele ascunse, inconstiente si socurile emotionale care cauzeaza boli, probleme si nefericire. Conflictele personale sau cele mostenite in diverse nivele de constiinta, se  analizeaza pe linia vietii chiar din momentul conceperii ( intrauterin) pana la data prezenta, cu proiectie pe 1-2 ani viitori. In urma acestei analize sunt stabilite punctele de jonctiune in campul informational care au influente, sau care determina mentinerea unor probleme actuale. Vom cunoaste datele exacte ( ziua, luna, anul) ale socurilor emotionale, care in fapt sunt cauzele profunde ale problemelor. Tratamentul are scopul ca aceste legaturi sa fie desfiintate si sa fie sterse conexiunile din campul informational; ca efect se restabileste armonia si starea de sanatate.
La fiecare data inscrisa pe axa timpului, sistemul ofera informatii precise daca acel soc emotional e cauzat de o legatura karmica, transgenerationala sau e doar un eveniment personal care ne-a marcat profund,  producand in prezent efecte nefericite. Dupa analiza se poate lucra pachet de “tratament”, chiar si la distanta, pentru  fiecare soc emotional in parte, ca ii sa fie anulate si echilibrate legaturile. Se obtine o eliberare de trecut, se recapata puterea personala, se restabileste echilibrul psihic si viata se reaseaza in acord cu misiunea si Sufletul propriu.
Astfel, parte din ceea ce psihologic se numeste Umbra Sinelui, poate fi adus la lumina si integrat la nivel fizic, de personalitate, de Suflet si de evolutie spirituala constienta. https://www.facebook.com/TimeWaver-Consultant-Manuel-Christian-Maurer-1442418169166843/
Conferințe 2018: Liliana Maurer – Access Barsź & Access Consciousnessź - instrumente practice care aduc usurință, blandețe și posibilități noi în viață
Scurtă Descriere: Dezvoltarea personala, spirituala si extinderea constientei au acum o noua modalitate practica de abordare prin Access Barsź, adica  benzile de constientizare. Fondatorului metodei, Gary Douglas, i s-a relevat in urma ca cca 25 ani, ca fiecare om are 32 de astfel de bare, fiecare bara fiind responsabila de un anumit domeniu major al existentei umana, precum: vIndecarea, banii, creativitatea, imbatranirea, bucuria, puterea personala, controlul, corpul fizic, etc. 
Acest instrument de constientizare poate fi invatat si practicat de oricine! Si oricine poate avea rezultate si schimbari, in functie de disponibilitatea individuala de a primi posibilitatile ce se deschid prin “rularea barelor de constiinta”. Prin practicarea Acces Barsź, care e o tehnica manuala, blanda si noninvaziva fizic, se produce  descarcarea si fluidizarea energiei electromagnetice stagnante continuta in ganduri, sentimente, tipare de credinte, etc.. E ca o defragmentare a unui disc de memorie a unui calculator! Ca efect  imediat se obtin: relaxare si claritate, curaj, disponibilitatea de a primi si intelege de unde ni se trag problemele si acceptarea schimbarii. Poate fi practicat ca terapie individuala de catre terapeuti, dar si ca autotratament.
Access Barsź e instrumentul de baza dintr-un sistem amplu numit Access Consciousnessź, care ofera cursuri, seminarii, instrumente practice si materiale ( tiparite, audio, video), oricarei persoane care doreste sa schimbe ceva in viata proprie, vrea mai multa usurinta, dincolo de povestile de suferinta cu care suntem obisnuiti deja. Nivelul pana la care se doreste participarea la acestea, e o alegere proprie si neconditionata de nimic.
Sinteza celor scrise se regaseste in mantra Access “Totul in Viata vine la mine cu Usurinta, Bucurie si Glorie!ź” https://www.facebook.com/Access-Consciousness-cu-Liliana-Maurer-1528244250770857/
Site-ul official http://www.accessconsciousness.com/

Maria Blaga Oradea – psiholog specializat în consiliere dezvoltare personală
Prezentare: (Lucrurile sunt cum sunt, important este cum ne raportăm noi la ele – acesta este adevărul nostru. Percepția pe care o avem asupra evenimentelor din viața noastră este realitatea noastră, atunci când privim lucrurile diferit, percepția asupra lor se schimbă. Nu cred în leacuri magice, pentru mine MAGICĂ este mintea umană!) 
 
CONTACT:
tel: 0731 254 703 faxemail web: www.lumeaprivitaaltfel.ro adresă
Conferințe 2018: Stresul - Prieten sau dușman?!
Scurtă Descriere: Stresul nu este INAMICUL tău, ci RĂSPUNSUL corpului la ceea ce ți se  întâmplă, la felul cum gestionezi situațiile din viata ta. Stresul (ca și boala) sunt parte din tine. Cine câștigă când tu te lupți cu tine?!
Workshop 2018: Învață să te relaxezi
Scurtă Descriere: Am fost învățați că totul este o luptă și am ajuns să luptăm cu stresul, cu boala, pentru împlinirea visurilor și viața noastră să-a  transformat într-o continuă luptă. Luptele noastre interioare se vad  în haosul din exterior. Poate este timpul să înveți că tot ce ai de făcut este să te relaxezi.

Matei-Cimpoiasu Irina – Absolventa  a Facultatii de Electrotehnica, sectia Automatizari si Calculatoare, Universitatea “Gh. Asachi” din Iasi si a Facultatii de Psihologie si Asistenta Sociala, Universitatea “Petre Andrei”, Iasi, practicant yoga din 1991, profesor yoga in Rishikesh unde am primit initierea in Kriya Yoga de la maestrul Swami Shankarananda Giri, initiata in Reiki Usui 1 si 2 si  Reiki Karuna 1 si 2, curs de N.L.P.
Motto: Spirit sunt, un sfant Fiu al lui Dumnezeu, liber de toate limitele, ocrotit, vindecat si intreg, liber sa iert si liber sa mantuiesc lumea.
CONTACT:
tel: 0754 539 757 faxemail: web: www.herenow.ro adresăorganizație:
Conferințe 2018:
Adevarul. Dincolo de Iluzie
Scurtă Descriere: Adevarul nu poate fi recunoscut si nu trebuie decat recunoscut. In prezenta adevarului nu exista nici increduli nici sacrificii. Nu poti sa distorsionezi realitatea si sa cunosti ceea ce este. Daca totusi distorsionezi realitatea vei fi cuprins de neliniste, depresie si panica, pentru ca incerci sa faci din tine ceva ireal. Cand simti aceste lucruri, nu incerca sa cauti adevarul dincolo de tine, caci adevarul nu poate fi decat in tine.
Conferințe 2018: Timpul. A avea sau a nu avea timp. Cum putem stapani arta incadrarii in timp
Scurtă Descriere: Timpul poate irosi si poate fi irosit. Timpul ca si spatiul sunt lipsite de inteles, ambele sunt doar niste credinte. Locul tau nu e in timp, locul tau e in vesnicie, unde Dumnezeu te-a pus pentru totdeauna. Rolul meu e acela de a te descatusa si de a te elibera de sub tirania timpului chiar daca Eu-l nu poate accepta aceasta libertate si i se va opune in toate clipele posibile si in toate felurile posibile. Poti sa iti imaginezi ce inseamna sa nu ai griji, necazuri, nelinisti ci sa fii tot timpul cat se poate de linistit si calm? Acesta e rostul timpului; sa inveti asta si nimic altceva.
Conferințe 2018: Instabilitatea psiho-emotionala. Definitie, cauze, remedii
Scurtă Descriere: Adierea intamplarilor ma clatina dupa pofta sa, iar, pe deasupra, ma mai misc si ma mai tulbur si eu insumi, prin instabilitatea starii mele. - Michel de Montaigne. Deseori, intalnim oameni inconstanti, care se razgandesc la tot pasul chiar si in ceea ce priveste lucrurile importante in viata si care sunt foarte influentabili. Adultul influentabil este copilul care are nevoie de confirmare, care nu isi asuma deciziile si cauta indrumare in exterior, fara a constientiza ca lasa toata responsabilitatea celor din jur. Pentru a vindeca persoanele de acest gen este necesar sa "mergem" in realitatea lor. Remediul consta in vindecarea cauzelor generatoare ale acestor componente. Desigur, terapia este de durata pentru ca este nevoie de o "resetare" a creierului. Daca intelegem ca tot ceea ce se petrece cu noi este pentru propria noastra transformare nu mai e nevoie sa dam vina pe altii, devenim responsabili, ne vindecam.

Mirela Cornelia Han – Nutrțtionist
CONTACT:
tel: 0729 373 396  email:
Conferințe 2018: Plante Biblice

Mirela Ruxandra - inginer chimist, pasionata de hipnoza de mai multi ani, am absolvit un curs de hipnoza. Membru NGH (National Guild of Hypnotists) - asociatie non-profit fondata in 1950 in Boston, fiind in prezent principala asociatieinternationala profesionala de hipnoza. Membru al Asociatiei Romane de Hipnoza. Membru National Board of HypnosisCertificationandEducation (SUA). Certificat The OmniHypnosis Training Center (SUA 1979)
CONTACT:
tel: 0723 314 295 faxemail: web: www.hipnotim.ro, www.hipnotim.blogspot.ro, www.facebook.com/hipnotim.ro adresă: str. Sirius, nr.20, ap.2 Timisoara organizație: SC AFERTIM SRL
Conferințe 2018: Vindecarea cu lumină albă folosind hipnoza
Scurtă Descriere: Imi doresc sa promovez mai mult aceasta tehnica intrucat este singura si cea mai rapida metoda care ne pune in legatura directa cu subconstientul nostru, sediul unde sunt stocate toate informatiile despre noi, fiind totodata si o metoda de rezolvare a multor probleme, printre care si problemele legate de sanatate. Hipnoza necesita un hipnotizator si un subiect ce doreste sa fie hipnotizat. Subiectul isi pastreaza liberul arbitru si nu este sub comanda hipnotizatorului; influenta hipnotizatorului asupra subiectului variaza in functie de sugestibilitatea subiectului, natura si scopul sedintei de hipnoza. Hipnoza se bazeaza pe concentrare, relaxare, sugestie si asteptari. De regula, subiectul se concentreaza asupra vocii hipnotizatorului, in timp ce este indrumat spre o vizualizare mentala.

Nelu Stanciu Timișoara – membru Antropozofie (știință spirituală) și în Societatea de Parapsihologie, specialist în Agricultură Biodinamică CONTACT: tel: 0256 496686, 0723 504 458
Conferințe 2018:

Petru Bilea Timișoara - medic specialist Centrul Medical Dr.Jupaneant - acupunctură, ayurveda, terapii naturiste și complementare CONTACT: tel: 0770 192277, 0742 866987 mail:
Conferințe 2018: Metode de preventie si tratament alternativ al gripei

Ramona Venturini Timișoara – Consultații Astrologie și Tarot – metafizician astrolog, Asociația Geea Life, autoarea cărții: „Pelerini la Santiago de Compostela” - Jurnalul celor 900 de km perpedes din Pirinei până la Atlantic pe Camino
Prezentare Carte: Cartea descrie stările, experiențele și traseul de pelerinaj de pe parcursul celor 36 de zile de mers pe jos,cu o medie de 25 – 30 de km pe zi, din Franța până la „Capătul Pământului” (Cabo Finisterre) din Spania, la Atlantic. Nu va fi doar un moment literar sau turistic, ci unul spiritual, după cum declară autoarea în prefață: „… doresc să spun că este un simplu jurnal menit să descrie trăirea mea pe Camino și sensul acestei cărți este să facă cunoscut acest Camino de Santiago – un drum magic plin de Bucurie, Frumusețe și Iubire.
CONTACT: tel: 0722 679425 mail: web: www.geealife.ro adresă: Cabinet de Metafizică și Astrologie str.
Bujorilor nr. 14 Timișoara
Galerii Foto Camino Santiago de Compostela
http://picasaweb.google.ro/Camino.Santiago.de.Compostela.2006, http://picasaweb.google.ro/Santiago.de.Compostela.2007.Franta, http://picasaweb.google.ro/Santiago.de.Compostela.2007.Spania
***Grup Dialog Pelerinajul la Santiago: http://groups.yahoo.com/group/bon_camino
Conferințe 2018: Rolul astrologiei în autocunoaștere

Conferințe & Videoproiectie 2018: Ayahuasca și Shamanii din jungla Amazonului
Workshop 2018: Mantre cu Maestrul Di Yu Ming, meditație pe centrul inimii
Conferințe & Videoproiectie 2018: Camino de Santiago – 8 800 de km pe jos prin Franța, Spania și Portugalia (conferință și videoproiecție)
Scurtă Descriere: Pelerinajul spre Santiago de Compostela a fost și rămâne unul din cele mai importante ca trăiri spirituale, probe particulare fizice și sufletești sau dificultăți ale traseului
. Numărul de pelerini care îl străbat anual pe jos a depășit cifra de 250 000, iar turiști sunt in jur de 3 milioane, și a fost declarat Drum Cultural European, iar din 1993 este acreditat pe lista moștenirilor culturale UNESCO. Ramona l-a parcurs deja de 6 ori - din Franța peste Pirinei până la oceanul Atlantic, aproape 6 000 de km de mers pe jos in 6 ani consecutivi:
01. - 21 august-26 septembrie 2006 (900 de km în 36 de zile), Camino Francez din Spania - Saint Jean Pied de Port – Santiago – Finisterre
02. - 27 iulie-10 septembrie 2007 (1 250 de km în 44 de zile), doua saptamani prin Franta plus Camino Francez din Spania -
Moissac - Saint Jean Pied de Port – Santiago – Finisterre – Muxia
03. - 10 iunie – 17 iulie 2008 (1 000 de km în 35 de zile) Jaca – Santiago - Finisterre,
04. - 10 iunie - 12 iulie 2009 (1 000 de km în 33 de zile) Somport- Santiago - Finisterre (Camino Aragonez si Camino Francez)
05. - 20 iunie – 25 iulie 2010 (1 000 de km în 37 de zile) Camino del Norte – pe coasta Atlanticului - Irun - Santander - Bilbao - Santiago – Finisterra
06. - 12 iunie – 11 iulie 2011 (800 de km în 30 de zile) Camino Portughez – Lisabona – Santa Ren – Golega – Tomar – Coimbra – Porto – Barcelos – Tui – Padron – Santiago de Compostele – Finisterre
07. - 3 august – 21 sept 2016  
Consultații Astrologie și Tarot în Sala de Expoziție

Silvia Takacs Timisoara - Coach&Trainer dezvoltare personala / metafizica
CONTACT:
tel: 0725 674001 email: web: www.szilvia.net
Conferințe 2018: Meditația Lunii cu Arhanghelul Haniel
Conferințe 2018: Vindecarea traumelor. Modalități ezoterice

Simona Ioniță-Mărgărit Bucuresti – EDEN CENTER SRL
Prezentare: Rain Maker cu experienta de 10 ani si dubla acreditate europeana in terapii alternative: bioenergoterapeut, tehnician nutritionist si formator certificat european.  Anterior a lucrat 11 ani in multinationale si 4 in high management deci intelege stresul si mediul competitiv.
E singurul terapeut cu experienta internationala inclusiv manageriala care lucrand energetic schimba cauza pentru rezultate rapide si de durata. Ea iti da tehnici si informatii practice usor de utilizat oricand pentru a readuce echilibrul si  pentru a-ti transformi viata pe termen lung, mentinand sanatatea si armonia & prevenind dezechilibrele viitoare. Marturii la http://simonaionita.com/marturii 
Pentru a descraca gratuit meditatii, ghiduri pentru sanattae si preventie cat si pentru a fi informat in viitor pentru seminarii chiar gratis, promotii, noi lansari inscrieti-va pe site www.edencenter.ro la Newsletter sau pe facebook la grupul EDEN CENTER.
CONTACT: tel: 0737 308882, 0740 176750 email: web: www.simonaionita.com - www.edencenter.ro
Conferințe 2018: Viata fara limite -  implinita si prospera prin eliberarea blocajelor la nivel energetic
Conferințe 2018: Cauzele si eliberarea durerilor articulare
Conferințe 2018: Setarea telurilor


 

0

DATE  CONTACT  EZOTERICFEST  TIMISOARA (inscrieri, contracte, formulare si alte informatii):
Asociatia Geea Life: email:
geealife @ yahoo.com tel: 0722 371196 Marcel Doros - www.geealife.ro - www.ezotericfest.ro
Grup de Discutii http://groups.yahoo.com/group/ezotericfest (se poate inscrie oricine doreste)
Se poate solicita prin email sau tel contractul de inscriere, planul expozitiei, formularele si anexele.
Expotimisoara International: www.expotimisoara.ro tel/fax 0256 293217, tel 0256 499443/ 446  Persoana contact: Culea Aurora 0741 700153

horizontal rule

Home | Inscriere | PROGRAM | ARHIVA | Galerie-Foto | Parteneri | Localizare | Video | Promovare | BEAUTY LIFE EXPO