Festivalul EzotericFest Timisoara
Conferentiari EzotericFest

 
DOWNLOAD OFERTA SI FORMULARE INSCRIERE

CONTACT:
geealife @ yahoo.com TEL: 0722 371 196

Home
Inscriere
PROGRAM
ARHIVA
Galerie-Foto
Parteneri
Localizare
Video
Promovare
BEAUTY LIFE EXPO

Asociatia Geea Life


Ezoteric Fest


Qigong – Taijiquan

Fundatia Romana

Grup de Dialog
ALTERNATIVE
si Stiinte Spirituale

Click to join alternative_spirituale
Click to join alternative_spirituale

Grup de Dialog
BON CAMINO
Pelerinajul
la Santiago
de Compostela
Spania

Click to join bon_camino
Click to join bon_camino

Grup de Dialog
SCOALA de
ASTROLOGIE

Click to join scoala_astrologie
Click to join scoala_astrologie

Grup de Dialog
EZOTERICFEST

Click to join ezotericfest
Click to join ezotericfest

Grup de Dialog
EXPOZODIAC

Click to join expozodiac
Click to join expozodiac

 


INSCRIERI Conferinte, Workshop, Demonstratii, Concerte...
Ezotericfest 8- 11 Nov 2018
(alfabetic) *** Lista nu este definitiva, mai pot apare modificari…

Ada Bianca Anastasiu Cluj – Info Spiritual și Tantra Movement România
Prezentare: Sunt psiholog, formator și terapeut holistic, pe calea spirituală de peste 20 de ani, prin toate activitățile pe care le desfășor urmăresc să ajut cât mai mulți oameni să-și ridice nivelul de conștiență, să-și vindece rănile și credințele disfuncționale, pentru a trăi viața pe care și-o doresc, în armonie și bucurie
.
CONTACT:
tel: 0747 751 035 faxemail: web: www.info-spiritual.ro, www.tantramovement.ro, www.adabianca.ro adresăorganizație: Info Spiritual și Tantra Movement România
Conferințe 2018: Stilul de viață care aduce armonia
Scurtă Descriere: Voi vorbi despre 8 pași pe care, dacă îi urmezi și îi aplici în viața ta de zi cu zi, vei redescoperi armonia pe toate planurile ființei tale: fizic, mental, emoțional, spiritual și relațional. Este programul propus de Jasmuheen pentru o planetă a păcii și armoniei. La fiecare punct voi vorbi despre experiențele mele legate de acel pas și în ce mod s-a schimbat viața mea aplicând aceste principii.
Workshop 2018: Introducere în Tantra
Scurtă Descriere: Voi prezenta pe scurt principiile și câteva învățături Tantrice, apoi vom face exerciții, pentru a trăi ca experiență diferite aspecte ale noastre, prin interacțiunea cu ceilalți participanți.

Adrian Campean Timisoara – Artist liber, metafizician
Prezentare: Pe parcursul a 30 de ani evolutie constienta si prin actiunea legilor vietii,accesul la energie si informatie imi permite sa impartasesc cea ce numim generic cunoastere,pe calea armoniei si unitatii.Pentru a intelege si experimenta unitatea,este necesara aceasta metastiinta care unifica,defragmenteaza si leaga TOTUl..
CONTACT:
tel: 0743 586 612 email:
Conferințe 2018: Subconștient, Astrologie, Simbolistică
Scurtă Descriere: Descriu unele aplicatii practice de conectare ale diferitelor straturi mentale si conexiunile dintre fizic si subtil aplicabile in realitatea senzoriala.

Alexandra Neamțu Rm Vâlcea – Distribuitor independent Lifewave Romania
Prezentare: Consultant wellness si distribuitor Lifewave in Romania. Solutii wellness Non-invazive, demonstrate clinic, menite sa imbunatatesca si sa mentina statea de sanatate fara medicamente, stimulante sau chimicale.
CONTACT:
tel: 0757 838 132 email:  web: https://alexandraneamtu.net adresă: Strada Doctor Romulus Popescu, Nr 8, Ap 13, et 3, Rm Valcea, Valcea organizație:
Conferințe 2018: Acupunctura non-invazivă fără ac
Workshop 2018: Acupunctura non-invazivă fără ac
Scurtă Descriere: In prezentare voi vorbi despre acesta noua tehnologie, principiile care stau la baza ei, cum functioneaza, care sunt beneficiile si in cat timp se obtin rezultate. Voi vorbi despre fototerapie si cum este folosita pentru activarea punctelor de acupunctura . In workshop voi insista mai mult pe produs si modalitatile de aplicare, combinatiile de aplicare, testimoniale cat si o demonstratie a eficientei produselor in timp real.

Alexandru Matei București – profesor de meditație, a urmat cursurile Universității Brahma Kumaris din Paris, practică meditația de peste 20 de ani, responsabil al centrului de meditație din Bucuresti
CONTACT:
tel: 021 667 65 36, 0721 675 430 email: web: www.brahmakumaris.ro  adresă: Strada Polonă, nr. 21,  et.2, ap. 15, sect. 2, Bucuresti organizație: Centrul de meditatie Brahma Kumaris din Bucuresti
Conferințe 2018:
Importanța meditației și beneficiile ei în viața spirituală
Scurtă Descriere: Meditatia este in esenta, reorientarea atentiei dinspre afara inspre interior. Este un proces de constientizare fara a judeca. Mai precis, inseamna a fi intr-o stare de relaxare in care constientizam realitatea gandurilor noastre, fara a le judeca sau a le impiedica. Ajungem astfel sa ne cunoastem mai bine mintea si sa o controlam mai eficient, astfel incat sa o facem sa lucreze doar in folosul nostru. in liniste, regasindu-ne sinele cel mai pur. Meditatia nu se refera la pozitia corpului sau, ci la orientarea mintii in timp ce meditam.
***** Raja Yoga, fiind sinteza tuturor sistemelor Yoga, ea contribuie la:
• Dezvoltarea și perfecționarea corpului fizic (prin alimentație sănătoasă)
• Realizarea și dezvoltarea puterilor psihice (prin întoarcerea la calitatea originară de pace și liniște
interioară și prin stăpânirea gândurilor, eliminarea conflictelor, a stărilor de stres)
• Realizarea de legături stabile și pozitive cu sine, cu Dumnezeu și cu alții
• Dezvoltarea intelectuală și acumularea de noi cunoștințe
• Controlul spiritual
• Controlul deplin asupra organismului
• Promovarea valorilor spirituale
• Întărirea spiritului de colaborare și întrajutorare între oameni
• Depășirea tuturor conflictelor generate de diferențele între religii, sexe, rase, etnii etc.
• Stăpânirea de sine și păstrarea calmului în orice situații de conflict
• Îmbunătățirea relațiilor inter-umane în familie, școală, la locul de muncă sau în societate
• Rezolvarea stărilor conflictuale în activitatea managerială și de conducere
• Eliminarea stresului, a surmenajului psihic, a insomniei etc.
• Eliminarea oricăror manifestări de violență (verbală sau fizică)
• Integrarea într-o societate sau comunitate caracterizate prin raporturi bazate pe colaborare, iubire reciprocă, ajutorare, înțelegere, toleranță, stimă, fericire…
******** Raja Yoga nu este o religie, nu este ocultism, nu este magie
• Se bazează pe experimentul fiecăruia în parte, efectele ei putându-se constata imediat
• Nu este ruptă de realitate ci are menirea de a-i ajuta pe oameni să devină mai buni, mai pașnici, mai înțelegători, contribuind astfel la schimbarea în bine a lumii.
• Se poate considera un tratament foarte eficient în cazul multor afecțiuni psihice, mai ales în ceea ce privește stresul, depresia, dezechilibru spiritual etc.
• Se poate practica chiar numai ca o formă de relaxare psihică și fizică, dar doritorii pot să atingă, prin practicarea sistematică a ei, trepte nebănuite în cunoașterea și în perfecționarea eului spiritual.

Anatol Basarab – renumit psiholog și un înfocat pasionat al numerologiei cu studii aprofundate în parapsihologie
Prezentare: Anatol Basarab sustine cursuri de numerologie si ofera consultatii numerologice atat in tara cat si in strainatate. Născut în Republica Moldova a fost de mic pasionat de știința numerologiei începându-și studiul de la vârsta de 12 ani, în prezent fiind renumit pentru prezicerile dobândite pe calea analizelor numerologice.
CONTACT:
tel: 0754 347 534 email: web: https://anatolbasarab.ro, - https://ro-ro.facebook.com/AnatolBasarab.ro
LANSARE DE CARTE 2018: "Anatol Basarab - anul devenirii tale"
Scurtă Descriere: Anul devenirii tale” reflect esența cunoașterii psihologice, parapsihologice și numerologice a autorilor și abordează cele mai importante teme ce țin de viața fizică, afectivă și spiritual a oamenilor. AUTORI: Anatol basarab (psiholog și numerology autorul cărților „Proprietarul Galaxiei”, „Viața care ne trăiește” și „Numerologia în viața fiecăruia”) & Adriana Nicolae (psiholog și trainer autoarea cărții ”English for Tourism Professionals and Staff”)
***** Informații practice, prezentate clar și concis în opt sinteze accesibile! Temele colecției: Rânduri despre Iubire --- Rânduri despre Relații --- Rânduri despre Familie --- Rânduri despre Sănătate --- Rânduri despre Rolurile noastre --- Rânduri despre Jocurile din relații --- Rânduri despre Lumea în care trăim --- Rânduri despre Legile Universului
***** Cartea aceasta poate fi pentru tine sămânța cunoașterii: după ce o vei fi citit, este rândul tău. Dacă solul este roditor, iar tu te vei îngriji să uzi semințele, vei culege apoi și roadele. Tu alegi ce sens îi oferi acestei cărți în viața ta. Ce vei citi în această carte te va durea. Dar ceva deja te doare, altfel nu ai vrea să vezi ce este scris aici. Dacă tot exiști pe acest pământ, ce-ar fi să îți realizezi propriul proiect de viață și să îl trăiești așa cum ți l-ai propus?

Anda Manta Bucuresti - Energoterapeut / Master Usui Reiki /Violet Flame/Melchisedek Priestess/Angel Therapy/Karuna Reiki/Q-RAK Cultivation/Past life regressions
CONTACT:
tel: 0799 179 555  email: web:
Conferințe 2018: Dezlegare și anulare programe karmice cu ajutorul Sfintei Treimi

Carmen Ioana Costras Oradea - medic stomatolog, director adjunct Fundatia Umanitara NAD, invatator in terapia sufletelor
CONTACT:
tel: 0727 707 237 email:
Conferințe 2018: Sănătatea părinților este sănătate pentru copil

Carmen Pop
Timișoara – medic, maestru Reiki, maestru Schambala, practician terapii complementare
CONTACT: tel: 0745 037 257 faxemail: web:
Lansare de carte 2018:  „Levitații” …
Scurtă Descriere: Romanul de debut Levitații, este o lucrare aparută la editura Charmides Bistrita în mai 2018 .Este un  roman realist magic, în care elementele realiste se împletesc cu elemente fantastice și onirice, având incluziuni din elementele terapiilor complementare cu lumină de tipul Reiki, Schambala.

Cezar Culda - Președinte Fundația Română de Qigong
Prezentare: Cursuri de Qigong, Taiji, Feng Shui, Masaj, Reflexoterapie – CD-uri Exersari Qigong, DVD-uri Taijiquan Cursuri Video. Autorul cartilor: LUMEA MINUNATA A QIGONG-ULUI si MEDICINA TRADITIONALA CHINEZA SI QIGONG-UL TERAPEUTIC.
CONTACT: tel: 0722 935 040 mail: web: www.qigong.ro
Conferințe 2018: Qigong-ul celor 5 elemente

Clubul Sportiv Taiji- Qigong Timișoara – Cursuri, Stagii, Tabere, Exersari de Qigong, Taijiquan, Mobilitate si forme de baza, Masaj terapeutic, Materiale specifice
CONTACT:
tel 0722 371 196 email: web: www.qigong.ro Reprezentat de: Marcel Doros 0722 371 196 si Ramona Venturini 0722 679 425
Prezentare (stand- activitate): Exersări săptămânale de Qigong și Taijiquan (Tai Chi) pentru începători și avansați, forme de baza din Wushu - specifice artelor marțiale interne și culturii tradiționale chinezești. Forme meditative statice sau dinamice din qigong-ului terapeutic, meditație în mișcare - gimnastică terapeutică energetică chinezească prin formele de 24, 85 din Taijiquan stilul Yang. Organizarea cursurilor și exersărilor intensive susținute de Maestrul Cezar Culda în Timișoara. Participarea la stagiile și taberele anuale în cadrul Fundației Române de Qigong. Promovarea practicilor terapeutice energetice utile în exersarea individuală prin diverse texte clasice, cărți sau materiale audio și video. PRACTICA DUCE LA PERFECȚIUNE.

Constantin Dornean Câmpulung Moldovenesc - Consultații Astrologie – astrolog, lector ANATECOR
CONTACT: tel/fax: 0230 314890, 0722 522789 mail:
Conferințe 2018: Regăsirea femeii și feminității interioare – proiect de curs

Cristian Alexandru Bucuresti – Manager PERFECT MIND
 Prezentare: Cristian Alexandru susține periodic CURSURI de transformare spirituală, în București și în țară. SEMINARELE lui intensive prezintă Metode fundamentale pentru transformarea minții și a sufletului. Sunt 10 etape esențiale de antrenament și evoluție - structurate în 5 module. În paralel cu aceste cursuri, Ing. Cristian Alexandru este pasionat de cercetările neuroștiinței în corelație cu stările modificate de conștiință. În urma acestor studii a dezvoltat în cadrul Perfect Mind o serie de programe audio utilizate cu succes pentru transformarea pozitivă a minții, pentru evoluție spirituală, și pentru terapie. CD-urile Perfect Mind se găsesc la STANDUL Perfect Mind. Sunt programe audio complexe, destimulare mentală prin antrenarea undelor cerebrale, susțin sănătatea, echilibrează, regenerează, reconfigurează pozitiv subconstientul.

 
CONTACT: tel: 0737 347222; 0756 347222 email:  web: www.perfect-mind.com
 Conferințe 2018: Metode fundamentale pentru transformarea minții și a sufletului; 10 etape esențiale de antrenament - aplicații din Seminar

Cristian Cioranu Bucuresti – Medicină Vibrațională
Prezentare: Diagnoza energetic cu Bio-Wellź și Bio-Plasmź - Află cu ajutorul acestor determinări nivelul tău de energie, precum și starea de sănătate prezentă și viitoare
tel: 0786 203 341 fax:   email:  web: http://medicinavibrationala.ro adresă: Bucuresti
Conferințe 2018: Sănătatea Energetică a Corpului Uman - Ce "știm" și ce "nici nu știm ca nu știm"
Scurtă Descriere: *** Bio-well este un aparat ce permite într-un timp foarte scurt și în mod total neinvaziv determinarea mai multor parametri ce țin de energetica corpului uman, măsurând emisia de biofotoni.
Cu o procedură modernă a efectului Kirlian, putem afla starea de sănătate, vitalitatea și nivelul de stress a corpului, măsurând energia meridianelor principale Yin și Yang.Totodata se determină mărimea și poziționarea (alinierea) chakrelor principale. 
*** Bio-Plasm este un aparat ce folosește biorezonanța ca diagnoză energetică și tratament.
Pe scurt, un aparat de Biorezonanța Magnetica dă rezultate bune și chiar depistează boli în stadiul incipient când încă nu se manifesta clinic, adica percepe blocajele la nivelul corpului energetic pana sa apara efecte
in corpul fizic.

Dana Lupean Sibiu – Sunt inițiată în sistemele Reiki și tehnici străvechi de vindecare și cunoaștere, aplicate practic în seminarii, cabinet, workshop-uri, conferințe. Misiunea mea de terapeut este să evoluez spiritual și să fiu canal prin care energia lui Dumnezeu să ajungă la oameni.
CONTACT:
tel: : 0723 881 856 faxemailwebadresă: Blvd. Mihai Viteazu, bl. 11, sc. C, apt. 106, Sibiu, jud. Sibiu organizație: cabinet Sibiu
Conferințe 2018: „Bărbatul și femeia ca sferă perfectă”
Scurtă Descriere: Discutăm despre devenirea bărbatului și a femeii, desăvârșirea lor în cuplu; despre diferența dintre cuplul impus social și cuplul sacru; ce înseamnă și cum realizăm sfera divină în iubire;
Conferințe 2018: „Învățăturile Mariei Magdalena despre suflet”
Scurtă Descriere: Obiectul conferinței sunt învățăturile înalte primite de Maria Magdalena direct de la Iisus, cuprinse în evangheliile necanonice și manuscrisele sacre din secolele I-II e.n, partea referitoare la suflet.

Daniela Szerencsi – Maestru-Practicant Tehnici Energetice Terapeutice Reiki, Practicant AromaTouch Technique, Consultant Uleiuri Esentiale Terapeutice DoTerra

CONTACT: tel: 0721 858 788 faxemail: web 
Conferințe 2018: AromaTouch - Tehnica de masaj cu uleiuri esențiale DoTerra
Conferințe 2018: Terapii scurte de echilibrare emoțională

Daria Bucur – naturopata a Institutului de medicină psihosomatica Riza Italia membră a Federatiei Italiene a Naturopatilor Riza
CONTACT:
tel: 0720 407 332 email: web: https://m.facebook.com/Daria-si-vive-Din-aer-se-traieste-354080498076526
Conferințe 2018: Armonizarea cu ajutorul sunetului
Demonstrație 2018: Puterea tămăduitoare a sunetului
Demonstratie de grup ( maxim 15 persoane) pentru armonizare cu boluri tibetane,  diapason, ocean Drum,  gong, tamburul samanului, carillon, shrutibox și voce.

David Gheorghe Arad – bioterapeut, biomagnetism uman curativ
CONTACT:
tel: 0753 870 860
Workshop 2017: Sedinte gratuite de biomagnetism uman curativ, bioenergie

Timisoara – terapeut, Maestru Reiki, radiestezist
CONTACT:
tel: 0744 787 464 email: web: www.terapiiculumina.ro adresă: Cabinet et. 1, Casa Tineretului, strada Aries nr. 17, Timisoara organizație:
Conferințe 2018: Respirația Pranică- Workshop
Conferințe 2018: Atacul PSI-Energetic
Conferințe 2018: Sisteme Shamanice sud-americane: MunayKi, Amadeus

Elena Diana Moise Timisoara – Dr.Ing. Maestru in sisteme de vindecare cu energie (Reiki, Shamabala, Karuna, AmaraOmni Healing, etc) shaman in vindecare cu plante.
Prezentare: specialist in genetica cu 18 ani de experienta in cercetare si strategii de dezvoltare in domeniul plantelor de cultura, identificarea energiilor si tipurilor de sol cu ajutorul plantelor, vindecari holistice cu ajutorul plantelor in toate formele lor (remedii homeopate, tincturi, prafuri, ceaiuri, energie, etc). Implementare de strategii de dezvoltare si  produse la nivel european, 20 ani de experienta in vanzari, evaluari de business si clienti, marketing, management si peste 3000 de ore in traininguri tehnice, de comunicare, soft skills, conflict management si mentoring - metoda P.A.N.D.A. pe partea de dezvoltare tehnica.
CONTACT:
tel: 0746 229 940 email: web: https://elenadianamoise.wixsite.com/dianamoise, https://www.facebook.com/mentoringcudiana adresăorganizație: Albatross Guidance SRL
Conferințe 2018: Shaman cu plante- vindecarea cu spiritul florilor  
Scurtă Descriere: ----- Una din caile stravechi de vindecare a sufletului o constituie vindecarea cu ajutorul spiritului plantelor. Plantele ne invata ce rol au in viata noastra, care este rolul nostru pe acest pamint si ne dau o intelegere profunda a cuvantului holistic.Plantele sunt esentiale in multe privinte: ele dau viata tuturor fiintelor de pe Pamint, deoarece produc oxigen, ofera hrana si adapost ne ajuta sa ne descoperim propria creativitate si cum sa ne vindecam sufletul.-Pablo C. Amaringo _shaman Amazonia
----- Constiinta plantelor este o sursa constanta de informatie pentru medicina, alimentatie si arta si exemplifica inteligenta si creativitatea naturii si de aceea intelegerea modelului informatiei si transmiterea ei de la plante la oameni este esential in vindecare iar doctoratul meu in genetica nu a facut altceva decat sa confirme aceasta.
-----  In aceasta prelegere doresc sa le reamintesc oamenilor cat de important este sa ne realiniem cu natura si spiritul plantelor sub diferite forme: alimentatie, plimbari in natura, folosirea plantelor si a florilor sub toate aspectele lor-culoare, continut, miros, perioada de vegetatie etc. Vom putea sa vedem astfel ca parintii medicinii Hipocrate si Avicena au recomandat ei insisi ca prim pas in vindecarea sufletului si a trupului plantele sub forma de hrana si aromaterapie.
----- In cadrul prelegerii voi aminti si divinatia cu plante, folosirea cartilor shamanice, calatoria recuperarii sufletului cu planta aliat si multe alte metode simple si sigure de vindecare.Vom invata ca nimic nu este ascuns si ca este dreptul nostru divin prin nastere sa stim cum sa ne vindecam iar dupa cum scria Paracelsus in tratatul sau "Doctrina semnaturilor"- -Cautand adevarul m-am intrebat in sinea mea cum as putea sa invat aceasta arta daca nu ar exista invatatori ai medicinei pe lume. Nu altfel decat din marea carte a naturii, scrisa de mana lui Dumnezeu...Lumina naturii iar nu vreo lampa de farmacie este cea care m-a condus pe aceasta cale.--

Elena Nastaca - Scoala si Cabinet de Masaj Terapeutic thai Regal - afiliata cu Scoala TMC Chiang Mai, Thailanda
CONTACT: tel: 0761 683 836 faxemail: web: https://www.terapia-thai.ro/  adresă: Str Titu Maiorescu, nr 11 Timisoara organizație: Scoala  si Cabinet de Masaj Terapeutic Thai Regal
Conferințe 2018: Curs Gratuit de Masaj Terapeutic Thai pentru Dureri de Cap si dureri musculare la nivelul gatului
Scurtă Descriere: Cu o traditie de peste 4000 de ani, Masajul Thai a avut un parcurs milenar, fiind initial practicat in Templele din Thailanda si catre familia Regala, apoi in sanatori, si in ultima faza, el este invatat si practicat in sanul fiecarei familii Thai.
Prin tehnici de presopunctura si stretching dealungul liniilor energetice de pe intreg corpul (de ei supranumite Sen Sib), Masajul are ca scop atat detensionarea musculara, cat si eliberarea energiilor stagnante in corp.  Scopul este echilibrarea energetica a corpului, care va duce  intr-un final si la o echilibrare mentala/relaxare si restabilirea starii de bine a organismului. 
In baza acreditarii si afilierii cu scoala TMC Chiang Mai Thailanda, Scoala premiata de Familia Regala ca fiind cea mai buna scoala de masaj Thai, avem onoarea de a aduce aceasta arta sa fie cunoscuta si practicata de fiecare din noi. 
Sanatatea nu mai este un mister, sanatatea este la indemana tuturor!


și Lenuța Onofraș – cibernetician - Societatea de Parapsihologie Timișoara Lenuța Onofraș Timișoara – Lightworker & orgone therapist – terapii cu lumină
CONTACT:
tel: 0760.933 165 email: web: http://putereaorgonului.blogspot.ro
Conferințe 2018: Misterioasa Energie Orgonică și echilibrul astral al celor patru elemente

Floria Alexandru Bucuresti – Practician în Terapia cu Îngeri
- Perfect Mind -- Floria este autoarea a 2 CD-uri deosebit de apreciate: „Meditație Ghidată cu Arhanghelul Rafael”și „Comuniune cu Îngerul tău păzitor”. Îngerul păzitor veghează, inspiră în permanență, sfătuiește și călăuzește ființa spre împlinirea misiunii ei ca suflet.
Prezentare: Terapeut practician în Terapia cu îngeri și Medium prin susținerea și intermediul Arhanghelilor, atestat de Charles Virtue prin Training Angelic Mediumship și prin Training Avansat în Terapia cu Îngeri. Are o pratică spirituală autentică îndelungată, inițieri spirituale, practică meditația de comuniune cu Sinele Nemuritor, oferă lecturi cu îngeri și îndrumări cu ajutorul arhanghelilor
CONTACT:
tel: 0737 347222; 0756 347222 email:  web: pagină facebook Terapia Îngerilor 
Conferințe 2018: Comuniune cu Îngerul păzitor

Scurtă Descriere: Îngerul păzitor ne inspiră permanent să facem cele mai bune alegeri și ne îndrumă să manifestam intenții și acțiuni în concordanță cu menirea noastră

Florica Opris Oradea – asistent medical principal, numerolog, Director Executiv Fundatia Umanitara Nad - fundatie ce are ca scop cautarea , gasirea si promovarea modalitatilor de cunoastere si autocunoastere.  Promovam invatamantul Waldorf ,il sustinem si suntem preocupati de dezvoltarea lui in Oradea pe termen scurt ,mediu si lung. Formarea de cadre Waldorf este o prioritate pentru noi.
CONTACT:
tel: 0742 574455 email:  web: www.fundatianad.ro  organizație: Fundatia Umanitara Nad
Conferințe 2018: Progresul digitalizării – pași spre suflet

Fundația Română de Qigong filiala Timișoara – Cursuri, Stagii, Tabere, Exersari de Qigong, Taijiquan, Mobilitate si forme de baza din Wushu, Masaj terapeutic, Materiale specifice
CONTACT:
tel 0722 371 196 email: web: www.qigong.ro /// https://www.facebook.com/groups/Tai.Chi.in.Timisoara /// https://www.facebook.com/Taijiquan-Qigong-Timisoara-354072777956117/?ref=settings /// Reprezentat de: Marcel Doros 0722 371 196 si Ramona Venturini 0722 679 425
Prezentare (stand- activitate): Avem pentru cei doritori exersări săptămânale de Qigong și Taijiquan (Tai Chi) pentru grupe de începători și avansați, forme de baza din Wushu, Bagua - specifice artelor marțiale interne și culturii tradiționale chinezești. Forme meditative statice sau dinamice din qigong-ului terapeutic, meditație în mișcare - gimnastică terapeutică chinezească prin forma de 85 din Taijiquan stilul Yang Tradițional energetic.
******** Organizarea cursurilor, taberelor și exersărilor intensive susținute de Maestrul Cezar Culda în Timișoara. ------ Participarea la stagiile și taberele anuale în cadrul Fundației Române de Qigong-Taiji (Izvoru Mureșului, Copalnic-Mănăștur, București...) . Promovarea practicilor terapeutice energetice utile în exersarea individuală prin diverse texte clasice, cărți sau materiale audio și video, pentru că... PRACTICA DUCE LA PERFECȚIUNE.
******** La EzotericFest, în cadrul standului nostru de la etajul holului Casei Tineretului vom face Masaj Terapeutic de relaxare gratuit... (poziția este doar așezat pe scaun....), discuții, explicații, povești, exersările/ invioarea de dimineață (sâmbătă și duminic㠖 vezi programul de mai jos...) și demonstrații ad-hoc la etaj sau pe platoul de la intrare...
----- Sprijinirea copiilor (sub diverse forme de aproape 7 ani...) de la Satul de copii Rudolf Walther - http://www.kinderzukunft.ro - care vor face alături de noi pe scenă o demonstrație de Qigong
==========================
       PROGRAM LA EZOTERICFEST Noiembrie 2018 :
--- Workshop 2018 SÂMBĂTĂ 10.11 și DUMINICĂ 11.11: ÎNTRE ORELE: 10.20 -11.40 - Fundația Română de Qigong vă invită la:- Introducere în Taijiquan – Meditație în mișcare – Complexul exercițiilor de mobilitate, încălzire și armonizare energetică din Qigong și Taijiquan – forme și pt. Începători
<><><> În caz de timp favorabil, poate facem afară pe platoul de la intrarea în Casa Tineretului
******** Demonstrații 2018: SÂMBĂTĂ 10 Noiembrie
16.10 -16.20 - Fundația Română de Qigong - Demonstrație de Qigong – GRUPĂ DE COPII
16.20 -16.30 -
Fundația Română de Qigong - Demonstrație de Qigong și Taijiquan stilul Yang
16.30 -16.40 -
Radu Culda - Demonstrație din stilul Baguazhang - "Palma celor 8 Trigrame"
******** Demonstrații 2018: DUMINICĂ 11 Noiembrie
15.00 -15.10 - Fundația Română de Qigong - Demonstrație de Qigong – GRUPĂ DE COPII
15.10 -15.20 -
Fundația Română de Qigong - Demonstrație de Qigong și Taijiquan stilul Yang
15.20 -15.30 -
Radu Culda - Demonstrație din stilul Baguazhang - "Palma celor 8 Trigrame"
******** CONFERINȚE Maestrul Cezar Culda EzotericFest 2018: DUMINICĂ 11 Noiembrie 2018
15.30 -17.00 - Cezar Culda - Qigong-ul celor 5 elemente
===========================================
        PROGRAMUL  EXERSĂRILOR  SĂPTĂMÂNALE  DIN  TIMIȘOARA
01. MARTI orele 18.00 – 20.00 Exersare de TAIJIQUAN
----- (incepatori si avansati, Forma de 85)
LOCATIE: LICEUL TEORETIC BARTOK BELA - SALA DE SPORT - B-dul Regele Carol I nr. 11, in zona Iosefin, langa Biserica de la intersectia B-dul Regele Carol (fostul Tineretii) cu B-dul Gen. Ion Dragalina, o statie de tramvai inainte de Gara de Nord.
                 ------------------------------------------------
02. MIERCURI orele 18.00 – 20.00 Exersare de QIGONG
----- (incepatori si avansati, Forme meditative statice si dinamice)
LOCATIE
: Str BUJORILOR nr. 14 - zona Calea Sagului, prima strada pe dreapta dupa str. Ana Ipatescu (linia tramvai 7) acces cu Autobuzul 33.
                 ------------------------------------------------
03. JOI orele 18.00 – 20.00 Exersare de TAIJIQUAN
----- (incepatori si avansati, Forma de 85)
LOCATIE: LICEUL TEORETIC BARTOK BELA - SALA DE SPORT - B-dul Regele Carol I nr. 11, in zona Iosefin, langa Biserica de la intersectia B-dul Regele Carol (fostul Tineretii) cu B-dul Gen. Ion Dragalina, o statie de tramvai inainte de Gara de Nord.
                 ------------------------------------------------

Gabriel Mihaly Arad – Ca bioenergetician prin informație prin metoda Korbler numită și homeopatie nouă, Licențiat bioagricultor dinamic și cunoscător al filozofiilor lui Rudolf Steiner, fitoterapeut, presopunctor, reflexoterapeut, osteopat tradițional, dar mai ales prin experiența de vindecător cu apa Pi și cu sarea naturală, în principal prin salinoterapie, am studiat și experimentat legătura acestor două elemente primare în raport cu corpul uman.
CONTACT:
tel: 0744 815 566 faxemail web: http://primamateria.ro - https://www.facebook.com/primamateria.ro adresă: strada Unirii, nr. 19, in Arad organizație: Gabotti Prima Materia Arad - Centru de sănătate – salină naturală
Conferințe 2018: Apa și sarea în raport cu corpul uman
Scurtă Descriere: Prin această prezentare, voi demonstra că pentru echilibrarea, armonizarea corpului energetic, dar și fizico-chimic al organismului uman sunt necesare aceste elemente pe cât de simple, pe atât de importante, precum spune și Nichita Stănescu:   ”Lucrurile sunt simple, atât de simple, încât par de neînțeles!”
***** Veți primi raspuns la întrebările:
--- Sănătate = Fericire = Iubire = Armonie = Congruență EM ? Cum adică?
--- Viața = flux de energie?
--- De ce este apa și sarea baza echilibrului corpului uman?
--- Unde este sarea în organismul nostru?
--- Sarea afectează grav sănătății?
--- De ce ar trebui să fim preocupați de deficiența de sare decât de surplusul de sare?
--- Diferența între o apă obișnuită și o apă sănătoasă (apă Pi)?
--- Corpul uman este 99% apă! Adevăr sau fals?
--- Ce înseamnă o sare sănătoasă?
--- Sarea din magazine sunt sănătoase?
--- Cum poți scăpa simplu dar sigur de blocaje, tumori?
--- Sarea de Praid! De ce a fost consumat de familiile imperiale?
--- Sunt peste 100 de terapii cu sare străvechi tradiționale. Care sunt acestea?
***** Oare cum ne putem conecta în tumultul vieții moderne la înțelepciunea și puterea vindecătoare a naturii?
Aceasta este întrebarea esențială pe care se bazează existența Gabotti Prima Materia. Totul a pornit de la realizarea unui adevăr incontestabil: apa și sarea sunt elementele primare de la care putem porni în reconstruirea sănătății noastre. De aceea ele trebuie să fie pure, și să păstreze structura pe care le-a dat-o original natura.

Georgia Deaconu
București - Maestru Feng Shui - realizator emisiune “Totul este Feng Shui” la 6TV
CONTACT:
tel: 0771 591 121 email: web: http://fengshuiarmonie.ro, https://www.facebook.com/ArmonieFengShui/posts/480133512158639 adresă: str Aurel Vlaicu, 39, ap.14, sect.2 București
Conferința 2018:
Găsește echilibrul casei tale prin Feng Shui
Scurtă Descriere: Conferința cuprinde trucuri pentru îmbunătățirea vieții in 2018. Stim cu totii cat este de important este sa te simti bine in caminul tau. Nu intamplator se spune " home sweet home". Casa trebuie sa fie un loc in care sa te regasesti si care sa te incarce cu energiile care iti sunt benefice conform structurii tale. De aceea ne-am gandit sa iti oferim o casa de vis, care sa ti se potriveasca intocmai, in care energiile iubirii, armoniei si abundentei sa circule in flux.
Scopul artei Feng Shui este de a ne preveni asupra perturbarilor si modificarilor pe care mediul inconjurator (casele, obiectele, peisajele, formele) le poate avea asupra circulatiei armonioase a energiei, este bine sa fim atenti la ceea ce exista in jurul nostru atunci cand cumparam, construim sau amenajam o locuinta. Pentru o consultanță Feng Shui vă rugăm să ne contactați! 0770 324 184 Maestrul tau feng shui GEORGIA DEACONU.

Gheorghe Cohal
Bucuresti – jurist si ufolog – cromoterapie
CONTACT: tel:
0745 875 252 mail: web: http://luviom.ro/
Conferințe 2018: LUVIOM
, Terapie Informațională  
Scurtă Descriere: Sistemul LUVIOM consta intr-un aparat si procedeu neinvaziv pentru sistemul biologic, in sensul ca nu se introduc in acesta substante chimice, medicamente, campuri magnetice sau electrice si consta in proiectarea asupra corpului, de la distanta, a luminii de diferite culori, modulata in frecventa pe LED-uri.
Efectele procedurii asupra corpului sunt: – se realizeaza o relaxare generala la nivel fizic si psihic, – se echilibreaza aura corpului, – se activeaza si se echilibreaza chakrele, – creste vitalitatea, – se declanseaza procesele de vindecare, – se intra rapid in starea de meditatie profunda caracterizata prin ritmuri cerebrale alfa, – scoate si elimina din subconstient problemele declansatoare de stress, – curata mediul in care este amplasat aparatul, de energii negative, – efectul poate fi transmis si la distanta, inclusiv pe internet, – procedura poate fi efectuata si in grup, pe mai multe persoane simultan.

Gheorghe Iovu Timișoara – Muzician, CD-uri Muzică Terapeutică și de Meditație – Meloterapie
GHEORGHE IOVU, “magicianul sufletelor”, este artistul timișorean care compune și interpretează muzică terapeutică de peste 20 de ani, fiind primul meloterapeut acreditat de instituții de specialitate. Obținând rezultate remarcabile în diverse spitale, clinici și cabinete medicale, contribuind cu succes la vindecarea sufletească și trupească a celor suferinzi. Absolvent al Școlii Populare de Artă din Timișoara în anul 1975, a lansat prima casetă în 1995, “Muzică terapeutică”, iar până în prezent a realizat 10 albume și a susținut o multitudine de concerte, atât în România, cât și în Statele Unite, Germania, Ungaria, Danemarca, Austria, Italia, Franța etc. Pentru Gheorghe Iovu muzica înseamnă viață, consecvența, dăruirea, modestia și naturalețea cu care interpretează fiecare piesă i-au adus recunoașterea națională și internațională.
CONTACT: tel: 0722 611872 email: web: www.gheorgheiovu.ro adresă: Cabinet de Meloterapie pe str. Răsăritului bl. 16, sc. A, ap. 1 – informații la tel: 0722 611872
Concert de Muzică Terapeutică la deschiderea festivă de JOI 10 Mai 2018, ora 11.30
*** Concert de Muzică Terapeutică -
Lansarea noului CD ,, ÎMPLINIREA VIEȚII” - prezentarea dr. Miruna Popescu Iovu --

Ioan Adrian Nicula Cluj-Napoca – Dr. Specialist in Medicina Traditionala - Centrul de Medicina Traditionala ALCOOR CONTACT:
tel 0264 410213, 0745 533284, 0727 806 396 email: adresă: Bd 21 Dec 1989 nr 152/31 Cluj Napoca
Conferințe 2018: Metode de diagnosticare energetică -pe iris; pe aură; pe câmpul energetic. Anestezii și deblocări energetice
Workshop 2018:
Demonstrații despre Diagnosticare, Anestezii, Deblocări energetice
Conferințe 2018:
Nutriția celulară- singura metodă care rezolva cauza dezeclilibrelor și a bolilor. Prezentarea Noului produs care ajută pe reechilibrarea disfuncționalităților legate de funcția pancreatică. Despre Hidratarea celulară
Workshop 2018:
Demonstrații despre puterea APEI PI MAG în menținerea unei bune sănătăți, și o foarte bună hidratare.

Irina Matei-Cimpoiasu – Absolventa  a Facultatii de Electrotehnica, sectia Automatizari si Calculatoare, Universitatea “Gh. Asachi” din Iasi si a Facultatii de Psihologie si Asistenta Sociala, Universitatea “Petre Andrei”, Iasi, practicant yoga din 1991, profesor yoga in Rishikesh unde am primit initierea in Kriya Yoga de la maestrul Swami Shankarananda Giri, initiata in Reiki Usui 1 si 2 si  Reiki Karuna 1 si 2, curs de N.L.P.
Motto: Spirit sunt, un sfant Fiu al lui Dumnezeu, liber de toate limitele, ocrotit, vindecat si intreg, liber sa iert si liber sa mantuiesc lumea.
CONTACT:
tel: 0754 539 757 faxemail: web: www.herenow.ro adresă:  organizație:
Conferințe 2018: Iluminare zilnică. Principii pentru o viață de zi cu zi divină
Scurtă Descriere: Sa trăim divin e în concepția noastră apanajul sfinților. Sa fii sfânt, tot în concepția noastră necesita un anumit stil de viata care impune renunțarea la tot ce este lumesc. Și totuși este posibil și chiar ușor sa trăim divin, în lume fără a fi speciali. Va lansez provocarea de a afla cum. 
Conferințe 2018: Cum să schimbăm trecutul
Scurtă Descriere: Omul obișnuit prins în mișcarea circulara a timpului nu are un viitor concret, ci unul repetitiv. Astfel trecutul tău se va oglindi și de acum înainte în realitatea ta și în viitorul tău. Vestea buna este ca îți poți schimba trecutul nelăsându-l sa mai devina prezent și viitor. Cum realizezi acest lucru? Prin autocunoaștere și renunțarea la autocompatimire. Ți se pare greu? Vino sa aflam
Conferințe 2018: Suflete pereche. Destinul sufletelor
Scurtă Descriere: Te-ai născut și asta te face sa crezi ca ai venit la pachet cu destinul tău. Oricare ar fi acest destin toată viata ta vei fi într-un fel sau altul în căutarea relației perfecte, a sufletului pereche. Câtă dezamăgire și suferință ești pregătit sa acumulezi experimentând? Dacă nu îți mai dorești asta, vino sa afli ultimele noutăți! Tot ceea ce știi tu despre asta s-ar putea sa nu corespunda adevărului. .

Leonard Giubelan Lugoj – maestru Reiki pe linia Hayashi - Hyakuten Inamoto, terapeut yumeiho si craniosacral
Prezentare: A studiat Reiki cu maeștri Nicoleta Drăgoi, Doru Cica, Aurelian Curin, Dragoș Argeșanu. A fost puternic modelat de Maestrul Ascensionat David Stone din SUA. Este reabitolog si mentor de familie în cadrul scolii profesorului Albert Ignatenko, dezvoltatorul științei Informațiologiei.
CONTACT:
tel: 0749 680 759 si 0724 132 817 email:
Conferințe 2018: Meditație tip Ascensiune pt. activarea Monadei, a Stelei Sufletului, a chakrelor cu terapie inclusă pt. organele fizice

Conferințe 2018: Atelier pt. eliminarea din locuințele participanților a energiilor si entităților malefice apoi purificare-energizare corp subtil si fizic
Conferințe 2018: Meditație tip Ascensiune pt. intrarea în Marea Frăție Albă Universală
Workshop 2018: Sedințe gratuite de terapii energetice bazate pe tehnici energoinformationale din Reiki, Radiestezice și tehnici A. Ignatenko - curățare chakre si biocâmpuri *** hol ETAJ expo - Vineri, 9 noiembrie, între orele 16-18; Sâmbătă, 10 noiembrie, între orele 13-18; Duminică, 11 noiembrie, între orele 13-18;

Leontin Nedelcu Timișoara – Președintele Asociației Maseurilor Profesioniști din Banat
CONTACT: tel: 0256 217483, 0722 471382, 0746 173 825 mail: web: www.masajbanat.ro 
Workshop 2018: DEMONSTRAȚIE DE MASAJ - Manevre pentru prevenirea și tratarea afecțiunilor lombosacrate, din terapia YUMEIHO/ Terapia THAI/ Terapia ZEN SHIATSU
Workshop 2018: DEMONSTRAȚIE DE MASAJ - Abordarea extrem orientală pentru flexibilitatea articulațiilor în general

Liliana Pacureanu – Asociația Sahaja Yoga România
CONTACT: mail: web: www.sahajayoga.ro, http://sahajayoga.com
Conferințe 2018: Elementele primordiale și centrii energetici din corpul nostru subtil
Scurtă Descriere: Elementele naturale pamantul, apa, focul, aerul, eterul au capacitatea de a purifica corpul nostru energetic prin absorbtia energiilor negative care blocheaza centrii energetici. Acest lucru este posibil deoarece chakrele la randul lor sunt expresia elementelor naturale sau promordiale. Sahaja Yoga ne indica conexiunile existente intre elementele naturale si centrii energetici precum si tehnicile de purificare.

Liviu Octavian Lugojan Timisoara – inginer hidrotehnician
CONTACT: tel: 0732 124 967 email: webadresăorganizație:
Conferințe 2018: Ce mâncau românii acum 500 de ani

Lucian Stancu Timisoara – Arhitect, am studiat Kabbala, numerologie si istoria religiilor. Am descoperit Reiki pe parcursul acestor studii
CONTACT:
tel: 0742 026 535 fax: 0356 818544 email:  
Conferințe 2018: Numerologie practică
Scurtă Descriere: Numerologia reprezinta una dintre cele mai vechi dar si accesibila arta ezoterica a anticihitatii si contemporaneitatii deopotriva. Elemente de istoria religiilor. Exemplificari practice ale numerologiei

Manuel Christian & Liliana Corina Maurer – Centru Vywamus Romania
MANUEL CHRISTIAN MAURER  psihoterapeut (Germania), heilpraktiker, consultant TimeWaver PRO Med, terapeut BioMagnetoterapie metoda Dr. Goiz Duran, vizionar, channel constient pentru Entitatea de lumina Vywamus, consilier  de dezvoltare personala. Sustine seminarii, workshopuri, cursuri si terapii in Romania, Germania, Austria, iar pentru cei aflati la departare face aceleasi servicii (webinarii si sedinte private) si online. Prin calificarile si experienta sa practica (de peste 15 ani) ofera ghidare, mentoring si consiliere acelora care doresc sa schimbe problemele “din radacina” si sa transforme blocajele sau nemultumirile din viata. Focusul sau personal si profesional este pe extinderea constiintei si creatia constienta, in aliniere cu Planul Sufletului. www.manuel-christian-maurer.com E-mail  Telefon 0722765438
LILIANA MAURER  Antrenor de constiinta inalta-unificata, consilier de dezvoltare personala si formator, instructor Access Bars, Reiki Master, Aromaterapeut Scoala stiintifica franceza, promotor al produselor Nature’s design si al apei structurate. Ofera in Romania, Austria si online sedinte private, sesiuni intuitive de constientizare, seminarii si cursuri de formare. Focusul sau este creatia constienta si extinderea constientei prin integrarea aspectelor de Suflet excluse sau negate. www.liliana-maurer.eu Telefon 0722517101
Conferințe 2018: TimeWaver Med PRO – Coerența energetică a organelor - cheia sănătății și începutul vindecării - Demo ședință gratuită
Scurtă Descriere: TimeWaver Med PRO e dispozitiv medical de cea mai noua generatie, care are inclusa cea mai sofisticata tehnologie. Cu acestea putem face analize/evaluari si tratamente pe 10  niveluri - de la cel fizic la cel informational. E conceput si fabricat integral in Germania.
Aplicatia de coerenta a organelor lucreaza ca sa gaseasca abordari adecvate de echilibrare in campul informational cu referire la corpul fizic, vazut holistic.
Fiecare organ si sistem anatomic are camp de energie electromagnetic propriu. Prin analiza de coerenta a organelor aflam in campul informational calitatea acestui camp energetic si verificam ce legaturi au organele respective la campul informational. Cu doar un singur click (neinvaziv si fara efecte secundare!) se obtine o imagine in care vedem grupate organele care sunt echilibrate si coerente, sau care sunt in dezechilibru (subenergizate sau supraenergizate).
Analiza se continua cu acele organe care sunt in dezechilibru pentru a afla cauzele care genereaza sau intretin boala/dezechilibru.
Avand informatia despre care sunt cauzele, putem gasi si aplica solutii de tratament, sustinere si armonizare cu scop de a scoate organul din zona de dezechilibru, ceea ce in plan fizic echivaleaza cu vindecarea.
Castigul imens e ca putem afla in avans cu mai multe luni de tendinta/predispozitia unei boli, inainte de a fi boala in corpul fizic si putem aplica tratamente informationale ca acesta posibilitate sa fie inlaturata din campurile informatic-energetic. In cazul bolilor deja manifestate in corpul fizic se pot aplica tratamente, pornind de la cauza psihosomatica, ca sa contribuim la vindecare, ameliorare si echilibrare. Prin analiza de coerenta a organelor aflam daca boala anumitor organe e in regresie chiar cu cateva luni inainte de a vedea acest aspect prin analizele de laborator.
In particular se pot aplica programe specifice doar pe anumite organe, mai ales in cazul in care sunt deja afectate de boli. Se pot face programe de sustinere inainte de operatii, in perioada de recuperare post-operatorie sau post-traumatica ori de eliminare a efectelor secundare provenite din medicamente.
Conferințe 2018: TimeWaver Med PRO - Analiza și curățarea influenței vieților anterioare în cauzele psihosomatice ale bolilor - Demo ședință gratuită
Scurtă Descriere: TimeWaver Med PRO e dispozitiv medical de cea mai noua generatie, care are inclusa cea mai sofisticata tehnologie. Cu acestea putem face analize/evaluari si tratamente pe 10  niveluri - de la cel fizic la cel informational. E conceput si fabricat integral in Germania.
Stiinta a demostrat ceea ce ezoteric era acceptat: ca traumele se transmit transgenerational si sunt inscrise repetitiv in AND-ul propriu. Toata istoria trairilor si tot constructul conceptelor mentale e creat de legaturi invizibile, dar care produc efecte si evenimente in starea noastra de sanatate sau existenta ( individuala sau colectiva) mai putin fericita. Daca adaugam si dimensiunea revenirii iar si iar intr-un trup fizic spre a face anumite experiente, sau pentru a repara lucrurile “gresite” facute in axa timpului, suntem in filozofia karmei. Acestea sunt generatoare a uui trai cu multa energie investita de cele mai multe ori inconstient, ca sa ne schimbam “greseli” , sa spalam pacate si sa evoluam.
Cu TimeWaver Med Pro analizam calitatea campului informational si gasim rapid conexiunile energetice si spirituale de conotatie karmica sau provenite din alte vieti. Prin aceste legaturi in retea suntem conectati permanent la informatiile de boala, de afectiuni si destin tragic, dramatic si nefericit.
Prin aplicatia de TimeLine/Axa timpului analizam viata unei persoane si obtinem date precise cand s-a produs ceva, ca de expemplu un soc emotional care ne conecteaza la vietile trecute, si care acum, produce starea de boala fizica, mentala sau psiho-emotionala.
Dispozitivul ofera si solutii de remediere – vindecare. Se va  face tratamentul acestor date conectate intre ele pentru stergere si deconectare ca sa nu mai ne imbolnavim sau sa generam vindecarea in toate planurile existentei
Conferințe 2018: TimeWaver PRO - Programe previzionale pentru proiecte viitoare și Cele 12 nopți magice pentru anul 2019 - Demo
Scurtă Descriere: TimeWaver Med PRO e dispozitiv medical de cea mai noua generatie, care are inclusa cea mai sofisticata tehnologie. Cu acestea putem face analize/evaluari si tratamente pe 10  niveluri - de la cel fizic la cel informational. E conceput si fabricat integral in Germania.
Un aspect foarte util de folosire a dispozitivuluiTimeWaver este acela de a sustine proiectele in derulare sau cele viitoare. Nu cu forma de a ”ghici viitorul” ci de a face analize informationale prin care sa fie gasite acele aspect necunoscute care pot bloca/sabota ca ceea ce ne dorim sa ne apara in realitate ( finalizarea proiectului). Avand informatiile putem stabili “programe de tratament” ca sa inlaturam blocajele si sa sustinem informational-energetic realizarea proiectelor. Exemple de proiecte: o afacere, un job, o relatie, vanzarea/cumpararea unui imobil, o schimbare majora. Tratamentul de echilibrare in campul informational va potenta anumite calitati si va degreva de credintele limitative sau conditionarile familiei, societatii si tiparele mentale de autosabotaj.
Programul Cele 12 nopti magice e previzionar in prima parte a sa. Se aplica individual, zilnic, ca analiza incepand cu 24 decembrie. Prin aceste 12 analize successive vom avea o imagine a provocarilor la care vom fi supusi in cele 12 luni ale anului viitor. Pentru ca deja  am pus “reflectorul” pe ele prin analize, aceste provocari vor scadea ca intensitate sau ca soc emotional.
In a doua parte a acestui program, sub forma unui abonament lunar, se pot genera liste de tratament si echilibrare pentru fiecare segment in parte. In felul acesta ne sustinem ca evenimentele sa nu se mai produca atat de dramatic, sa nu luam decizii impulsive, sa cautam cele mai potrivite perioade in care sa fim sustinuti in a face schimbari existentiale sau  schimbam cursul unei boli iminente. Adica sa avem o existenta in constienta si prezenta de Spirit.
Toate aceste analize si tratamente se fac in acord cu dimensiunea spirituala a Sufletului
Conferințe 2018: Access Bars – metoda practică și rapidă prin care ne curățăm mintea de gunoaie și vechituri - Prezentare “Totul în Viață vine la mine cu Ușurință, Bucurie și Glorie!”
Scurtă Descriere: In urma cu aproape 30 ani Gary Douglas a avut revelatia prin care a descoperit Bars.
Ce sunt aceste “Bars”? Sunt 32 de benzi de constienta dedicate aspectelor majore din viata, bare ce se gasesc la nivelul capului fiecarui om. Fiecare bara are un nume: Bani, Control, Creativitate, Vindecare, Corp Fizic, Comunicare, Sex, Relatii, etc..
Access Bars  e o metoda practica, manuala de activare a acestor bare prin atingere blanda cu degetele. Intre practicantii acestei metode (terapii) e folosita expresia “rularea barelor”.
Ce obtinem prin acest procedeu?
Ne golim mintea de ceea ce nu ne mai este de folos: sentimente, concluzii, ganduri, tipare comportamentale. Toate acestea sunt depozitate in capul nostru ca energie eletromagnetica. Toate acestea creeaza dezordine si confuzie. De cele mai multe ori facem demersuri si decizii sa punem/facem ceva nou, dar pentru ca inca nu am golit sacul, ce-I nou nu isi gaseste locul sau nu incape in sac…Sa ne reamintim ca si Iisus ne-a spus intr-o pilda ca vinul nou nu se pune peste cel vechi!
Schimbarea ca alegere se insoteste mereu cu a lasa sa plece din interiorul nostru ce e depasit, nefunctional sau ceea ce creeaza rigiditate. Access Bars ne deschide catre a avea mai multa bucurie si usurinta in Viata. Ne aduce dipozitia lautrica de a a primi mai mult si mai constient din viata pe care ne-o faurim. Ne largeste perspectiva pentru a vedea posibilitati si acolo unde eram capsati intr-o situatie fara iesire. Ne potenteaza forta si curajul sa facem schimbari. Ne da energia necesara la a ramane in cursul Vietii.
Sedintele de Access Bars se fac la cerere ocazional sau in pachete. Pot fi insotite de alte intrumente din seria Acces Consciousness - procese de corp, curatiri, clarificari, procesari verbale - sau nu. O sedinta de facilitare sau rulare a barelor dureaza 1-2 ore. Access Bars se poate invata simplu, practic si fara restrictii ( varsta, sex, religie, etc.) intr-un curs care poate dura 2 zile.

Marian Golea Bucuresti - Astrologie Estica, Metafizica Chineza 
CONTACT:
Tel: 0737 138888, 0737 14888, email:  Facebook: Romania Feng Shui, Pagina Romania Feng Shui, feng-shuiworld.com, www.fengshuispiritual.ro
Conferințe 2018: Influența Stelelor Zburătoare

Mirela Cornelia Han – Nutrțtionist
CONTACT:
tel: 0729 373 396  email:
Conferințe 2018: Plante Biblice

Nelu Stanciu Timișoara – membru Antropozofie (știință spirituală) și în Societatea de Parapsihologie, specialist în Agricultură Biodinamică CONTACT: tel: 0256 496686, 0723 504 458
Conferințe 2018: Hrană pentru trup, suflet și minte – partea I-a
Conferințe 2018: Hrană pentru trup, suflet și minte - partea II-a

Paul Ionescu Arad – inginer mecanic; pasionat al drumețiilor montane și fotografiei; ghid montan; realizatorul unor expoziții personale cu tematică montană; redactor, coordonator rubrică ,,Evadarea spiritului”, al revistei lunare MIRABILYS MAGAZIN (revistă de atitudine spirituală) – București; conferențiar, susținere de videoproiecții împreună cu maestrul Gheorghe Iovu la Conferințele de terapii complementare ANATECOR Arad, SETRAS Deva.
CONTACT: tel: 0726 373660 email:  
 web: www.paul-ionescu.home.ro - http://potij.tripod.com/expo/ -  ”Eu stiu pe unde, voi stiti cand”
Conferințe 2018: Lansare carte ,,POTECI SPRE PAJIȘTILE CERULUI” autor Paul Constantin Ionescu (cu videoproiecție)

Petre Bilea Timișoara - medic specialist centrul medical Dr.Jupaneant - acupunctură, ayurveda, terapii naturiste și complementare
CONTACT: tel:
0770 192277, 0742 866987 mail: web
Conferințe 2018: Medicina orientală - principii, diagnostic și terapie

Pitters Andreas-Longinus Arad – Vizionar - Centrul de Meditație Ghidată Arad
Prezentare: Centrul de Meditație Ghidată Arad este un proiect-concept, realizat cu scopul de a aduce cât mai aproape un grup de oameni cu interese similare, care își urmăresc evoluția spirituală și fizică împreună. Prin sesiunile susținute, se urmărește eliberarea percepțiilor care ne ancorează în trecut. 
CONTACT:
tel: 0727 390 153 faxemail: web: www.spiritualsettlers.com adresă: Str. Onisifor Ghibu, nr. 4-6, ap. 5, Arad  organizație: Centrul de Meditație Ghidată Arad
Conferințe 2018: Schimbarea Trecutului
Scurtă Descriere: Conferința are ca scop informarea participanților cu privire la tehnicile de schimbare a trecutului de care beneficiem actualmente. Punând accentul pe conștiința umană, sesiunea atinge o serie de idei relevante individului care caută o înțelegere secvențială a destinulu și a condiției umane.

Radu Borcoman – este unul dintre discipolii maestrului Lairen Li sub indrumarea caruia a studiat Taichi timp de 8 ani. Originar din Sanghai, Sifu Lairen Li preda in Toronto Canada de peste 20 de ani si este deasemenea renumit in Beijing acolo unde in anii 80 a fost elev al marelui maestru Feng Zhiqiang.
CONTACT:
telfaxemail webadresă
Demonstrație 2018: Tai-Chi stilul Chen-Hunyuan
Scurtă Descriere: Avand beneficii excelente asupra organelor interne si in special asupra mintii si sistemului circulator, TaiChi stilul Chen se adapteaza foarte bine performantelor individuale. Demonstratia va prezenta paternul de 24 de forme din Chen-Hunyuan Taichi.

Radu Culda – instructor Fundația Română de Qigong
CONTACT:
tel: 0731 096 384 emailweb: https://www.qigong.ro/baguazhang
Conferințe 2018: Demonstrație din stilul Baguazhang - "Palma celor 8 Trigrame"
Scurtă Descriere: Stiluri interne din artele martiale chinezesti sunt mai suple, se bazeaza in special pe controlul energiei interne si pe concentrare mentala. Dintre cele mai practicate stiluri interne sunt:  Taijiquan, cu numeroase scoli. / Pagua (Palma celor 8 trigrame). / Hsing I (Boxul formei si al vointei).

Ramona Szilagyi Timisoara – Tupperware, LifeCare, DoTerra - uleiuri esentiale...
CONTACT:
tel: 0734 466 827, 0772 221 251 emailweb: facebook: Ramona Szilagyi adresă: Bv. Liviu Rebreanu nr 46 organizație:
Conferințe 2018:
LifeCare – Sănătos și Fericit in fiecare zi
Conferințe 2018: Tupperware - Singurele produse pentru păstrare ce nu conțin BPA, toxine și sunt Ecologice

Răzvan Caragea – Heartfulness România
CONTACT: tel 0723 738 010 emailwebadresăorganizație:
Conferințe 2018: Heartfulness România. Descopera resursele nelimitate ale inimii – Simplitatea

Răzvan Decuseară - Râmnicu Vâlcea – Coach dezvoltare personala.
Prezentare: Răzvan Decuseară se ocupă de interpretarea mandalelor din 2013, până în prezent ajungând să interpreteze câteva mii de mandale, contribuind, astfel, atât la îmbunătățirea, cât și la promovarea sistemului prin intermediul paginii sale de Facebook – Mandala – calea catre Sine.

CONTACT: tel: 0752 116 768 email:  web: www.facebook.com/MandalacaleacatreSine organizație: Asociatia Practicienilor de Reiki si Terapii Complementare Sfantul Mare Mucenic Pantelimon Ramnicu Valcea.
Conferințe 2018:
Tiparele existente în mandale și rolul lor în evoluția noastră
Scurtă Descriere: Avem nouă tipare în mandale, iar modul în care noi le folosim ne diferențiază de ceilalți și ne determină "recompensele". Ele ne ajută să ne exprimăm rolul de cocreator al vieții noastre, dar numai în măsura în care le cunoaștem.

Sergiu Jenescu Arad – psihoterapeut
CONTACT:
tel: 0742 586 549 emailweb: http://jenescusergiu.wixsite.com/cabinetpsihologie, https://www.facebook.com/cabinetJenescuSergiu Skype: jenescu.sergiu adresă: Bd. Decebal, nr.2, camera 203 Arad Organizație: Cabinet Individual de Psihologie Jenescu Sergiu - ofer ședințe de psihoterapie, consiliere psihologică pentru persoanele în nevoie de suport pentru a ajunge împreună la obiective comune prin proces terapeutic
Workshop 2018: Nevoia de a fi în contact 
Scurtă Descriere: Voi prezenta prin slide-uri powerpoint și discuție, nevoia omului modern de a fi în contact cu sine și semenii săi prin social media, comunicare sau alte activități de socializare pentru a se simți validat, ascultat și util în comunitatea în care trăiește.

Szilagyi Geza Tg. Mureș – Consilier de dezvoltare personala,
inginer, consultant naturist, instructor yoga
CONTACT: tel: 0745 317 077 mail:
Conferințe 2018: Cum să ne ridicăm nivelul de conștiință?
Scurtă Descriere: --- Ce inseamna sa  ridic nivelul de constiinta? --- Ce se intimpla daca ridic nivelul de constiinta? --- Cum imi va afecta viata actuala? --- Modalitati practice prin care se poate ridica nivelul de constiinta

Silvia Takacs Timisoara - Coach&Trainer dezvoltare personala / metafizica
CONTACT:
tel: 0725 674001 email: web: www.szilvia.net
Conferințe 2018: Misiune divină și abundență
Conferințe 2018: Twin Flames (suflete gemene)

Stephan – Consultant alchimie, tarot și astrologie - Astrolog Societate de Consiliere STEPHAN [by Andromeda], autor al cărții "Călătorie în Interior"
CONTACT: tel: 0742 332 035 mail:  web: www.ealchimie.ro - http://ealchimie.blogspot.com/
Conferințe 2018: Jocul alegerii
Workshop 2018: Bunătate sau Nebunie, Transă și Trezire

Teodor Ciomocoș și Anda Ciomocos - Timisoara – ONG “Wise Education”
Prezentare: Obiectivul “Wise Education”: însoțirea oamenilor pentru a evolua si a fi înțelepți, iubitori, sǎnǎtoși, fericiți, împliniți, autonomi, inteligenți emoțional - prin seminarii, consiliere și terapii profunde, educație în inteligențǎ emoționalǎ si parentalitate constientă, voluntariat cu scopuri umanitare, prevenire prin constientizare, exemplu personal, deschiderea inimii, dăruire.
CONTACT: tel: 0724 083 243 email:  adresă: ONG “Wise Education”, Str. Putna Nr.14/A, Timisoara organizație: ONG “Wise Education”
Workshop 1 (Teodor si Anda): Cum să îmbunătățim Relația de Cuplu prin terapia de grup sufletească holistica a Constelațiilor Familiale Sistemice.
Scurtă Descriere: Vom lucra efectiv prin constientizări și lucru profund de grup la încercările concrete pe care le avem in relatiile noastre de cuplu.
Workshop 2 (Teodor si Anda): Lucru de grup efectiv profund cu metoda Constelațiilor Familiale Sistemice, pentru rezolvarea oricăror probleme.
Scurtă Descriere: Aplicăm împreună această terapie de grup sufletească holistica ca să descoperim aspecte importante dar neștiute despre noi înșine și sistemul nostru familial. Lucrăm la vindecare.


 

0

DATE  CONTACT  EZOTERICFEST  TIMISOARA (inscrieri, contracte, formulare si alte informatii):
Asociatia Geea Life: email:
geealife @ yahoo.com tel: 0722 371196 Marcel Doros - www.geealife.ro - www.ezotericfest.ro
Grup de Discutii http://groups.yahoo.com/group/ezotericfest (se poate inscrie oricine doreste)
Se poate solicita prin email sau tel contractul de inscriere, planul expozitiei, formularele si anexele.
Expotimisoara International: www.expotimisoara.ro tel/fax 0256 293217, tel 0256 499443/ 446  Persoana contact: Culea Aurora 0741 700153

horizontal rule

Home | Inscriere | PROGRAM | ARHIVA | Galerie-Foto | Parteneri | Localizare | Video | Promovare | BEAUTY LIFE EXPO